Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.553
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.553
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Nomad, Hizmetlerini Yeniden Başlatıyor

Blockchain köprü protokolü Nomad, 190 milyon dolarlık hack saldırısından 4 ay sonra hizmetlerini yeniden başlatıyor.

Blockchain ağıyla yürütülen ve merkeziyetsizlik sağlayan kripto endüstrisi, hack saldırılarından kurtulamıyor. Akıllı sözleşmeler ve algoritmik kodlamalar ile hazırlanan projeler, en ufak bir açıkta patlak verebiliyor. Gelişen ve benimsenen kripto sektörü, milyarlarca dolarlık hack saldırısı yaşadı. Özellikle, bridge ve DeFi protokolleri bu durumdan en çok dili yananlar arasında yer alıyor. Staking, transfer, trade gibi merkeziyetsiz işlemler, ağ açıkları yarattığı taktirde hack saldırısına maruz kalabiliyor. Ağustos ayının başında Nomad, bridge tarafında uğradığı hack saldırısı nedeniyle 190 milyon dolar kaybetmişti.

Nomad, Kullanıcı Fonlarını Geri Verecek

Bridge protokolü Nomad, Ağustos ayının başında uğradığı hack saldırısının ardından kullanıcı fonlarını ödeyememişti. 190 milyon dolarlık hack saldırısının ardından tekrar hizmetlerini başlatan şirket, kullanıcılarının kısmi zararlarını da karşılayacak.

Şirket, “Nomad Token Bridge hack’lendiğinden beri ekip, fonları kurtarmak ve Nomad Token Bridge’i güvenli bir şekilde yeniden başlatmak için gerekli güncellemeleri yapmak için çok çalışıyor” dedi.

Şirketten gelen açıklamada, hack saldırısından etkilenen kullanıcıların CoinList aracılığıyla işlem yapabileceğini belirtti. Hack mağdurlarının, CoinList borsasında KYC doğrulamasını tamamlamaları gerekiyor. Şirket, geri ödemelerin uygunluk normlarına entegre edilmesi için KYC doğrulamasının gerektiğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir