Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.160
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.160
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Nisan’da Bu 12 Altcoin’e Dikkat: Büyük Gelişmeler Var!

2022’nin ilk çeyreğini sonlandırdık ve yeni bir aya girdik. Altcoin projeleri, ağlarındaki pek çok yeniliğe dair açıklamalarda bulunmaya devam ederken, Nisan ayında yaşanacağı kesin olan bazı gelişmeleri aktarıyoruz…

Bu altcoin projeleri için Nisan ayı önemli

  • Sologenic (SOLO) tutan yatırımcılara 100 milyon adet Coreum (CORE) dağıtılacak.
  • Zoo Ecosystem’e bağlı yield farming uygulaması Zoo Keeper, Avalanche ağında piyasaya sürülüyor.
  • Yarın, 6 Nisan’da, kripto para piyasasının ikinci en büyük ağı olan Ethereum (ETH) ağında Light DeFi (LIGHT) ticaretinin açılışı gerçekleşecek.
  • 8 Nisan tarihinde, Algorand (ALGO) Miami’de, Miami Tech ayı kapsamında AlgoTalks isimli bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıya, ekosistemden pek çok lider katılacak.
  • 13 Nisan’da Polkadot (DOT) ekosistemi, Paris Blockchain Haftası kapsamında bir araya gelecek ve parachain’ler tartışılacak.
  • SingularityNET (AGIX), 18 Nisan’da ERC-20 dönüştürücüsünün mainnet lansmanını gerçekleştirecek.  
  • DeBank, 2.0 versiyonunu 25 Nisan’da piyasalara sürüyor.
  • Nisan ayında Horizon (HZN), Horizon borsasının BNB Chain üzerinde mainnet lansmanını gerçekleştirmesi bekleniyor.
  • Astar Network (ASTR), Nisan ayında ağında en az 15 yeni proje başlatmayı planladıklarını aktardı.
  • Secret Network  (SCRT) Nisan 2022’de Shockwave Alpha isimli mainnet güncellemesini duyurdu.
  • coinmuhendisi.com olarak dün paylaştığımız haftalık gelişmeler listesinde de aktardığımız üzere Kava (KAVA), Ethereum Co-Chain beta lansmanını ve Ethereum köprü beta lansmanını gerçekleştirecek. Ayrıca Kava Mint Protokolü için MINT tokenı çıkarılacak. Son olarak, Kava Vakfı faaliyete geçecek.

Piyasada son durum

Nisan ayı boyunca gerçekleşecek olan gelişmeler yukarıdaki gibiyken yazım sırasında piyasaların stabil kaldığını belirtmekte fayda var. Bitcoin 47.000 dolarda hızla yükseldi, ancak izlerinde başarısız oldu ve kısa bir süre sonra yaklaşık bin dolar kadar geri çekildi. Çoğu altcoin, tipik olmayan bir şekilde stabil kaldı. Şu an itibariyle, BTC 46.000 doların biraz üzerinde ve piyasa değeri 900 milyar doların oldukça altında kaldı. Birkaç saat içinde kripto para çoğu kaybı geri aldı ve bir kez daha 47.000 dolara yakınlaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir