Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.836
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.836
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Nisan Ayında Satın Alınacak 5 Altcoin Belli Oldu!

Son birkaç gündür tüm kripto pazarı yükseliş eğiliminde görünmesine rağmen trader’lar hangi altcoin’leri tutmaları ve hangilerini portföylerinden çıkarmaları gerektiğini merak ediyor. Bu konuda yatırımcıların imdadına yetişen Youtube Kanalı Cheeky Crypto’nun ev sahibi Chris, Nisan 2022’de satın alınacak en iyi 5 altcoin projesini açıklıyor.

Popüler altcoin Avalanche (AVAX) ve Cardano (ADA)

Ünlü kripto YouTube kanalı Cheeky Crypto’nun sahibi Chris’e göre, ETH rakibi olan Avalanche (AVAX), ölçeklenebilirlikten ödün vermeden saniyede 6.500 işleme kadar daha yüksek işlem çıktısına sahip ETH’yi geçmeyi hedefliyor. Analist, düşük maliyetli ve çevre dostu bir altcoin olan AVAX’ın, geliştiricilerin dApp’ler oluşturması için harika bir platform olduğunu ve bu ekosistemin şu anda bulunduğu konumdan daha da genişleyeceğini öngörüyor. Bunların yanı sıra AVAX, toplam kilitli değer (TVL) bakımından hakimiyetin 29.02’sini elinde tutuyor. Bu sebeple Cheeky Crypto nisan ayında satın alınacak ilk potansiyel altcoin’in AVAX olduğunu belirtiyor.

Analiste göre önümüzdeki ay büyük bir yatırım fırsatı sunan bir diğer kripto para ise Cardano (ADA) oluyor. Hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir proof-of-stake Blockchain platformu olan Cardano, Cheeky Crypto sunucusuna göre pek çok projenin dahil edilmesi için bir katalizör olacak ve Cardano’dan büyük şeyler olacak. Dünya çapında büyük işler yapan Cardano, özel protokolde dApp’ler oluşturmaya izin veriyor. Bu sebeple Chris’e göre ADA, potansiyel olarak DeFi sektörünün yanı sıra AI sektöründe de lider olabilir. Ancak bunun için Cardano’da uygulanacak ölçeklendirme çözümü bekleniyor.

VeChain (VET), Gala Games (GALA) ve Harmony (ONE)

Analist Chris’e göre nisan ayında satın alınması gereken bir diğer altcoin ise VeChain (VET) oluyor. Kurumsal düzeydeki bir katman 1 akıllı sözleşme platformu olan VeChain’de bazı potansiyel fırsatlar olabilir. Yakın zamanda VUSD’sini piyasaya süren Blockchain platformunun önümüzdeki haftalarda ve aylarda DApps’ın bu konuda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Chris’in bahsettiği bir sonraki isim olan Gala Games (GALA), oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefliyor. Proje, oyuncuların oyun içi varlıklara yüzlerce dolar harcayabilecekleri ve oyunu oynamak için harcanan ve bir düğmeye tıklayarak onlardan alınabilecek sayısız saatler harcayabilecekleri gerçeğini değiştirmek istiyor. Bu nedenle analiste göre GALA, nisan ayında satın alınabilecek dördüncü coin oluyor.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de analizlerine başvurduğumuz Cheeky Crypto’nun sunucusu Chris’in radarındaki son isim Harmony (ONE) oluyor. Merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu olan Harmony ağı, blokların saniyeler içinde oluşturulmasına izin veren rastgele durum paylaşımına odaklanarak merkezi olmayan uygulamaların çalışma şeklini yenilemeyi amaçlıyor. Kilitli toplam değeri şu anda 857,31 milyon dolar olan ONE, böylece DeFi proeleri arasındaki hakimiyetini yüzde 4,58’lik harika bir artışla yüzde 43,99’a yükseltiyor. Ekosistemi giderek büyüyen ve insanların, önümüzdeki haftalarda ve aylarda nasıl devam edeceğini görmek için gerçekten heyecanlı oldukları Harmony (ONE) analiste göre nisan ayında satın almak için iyi bir fırsat sunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir