Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.702
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.702
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

NFT ve Metaverse Piyasası İncelemesi: İşte Büyük Gelişmeler!

Tüm iniş çıkışlara rağmen, NFT ve metaverse piyasasının gelişimi 2022 boyunca sağlıklı ilerleme göstermeye devam ediyor. Bununla birlikte, alan biraz olgunlaşmaya devam ettiği ve ‘göz kamaştırıcı manşetler’ nedeniyle NFT eyleminde geçen hafta biraz daha sakin geçti. Öne çıkan başlıklar için son yedi günlük NFT haberlerinin hepsini ve daha fazlasını gözden geçirelim.

Haftalık NFT ve metaverse piyasa incelemesi

  • DAO Maker, bu hafta Global Sports Stars’ın sınırlı PFP NFT’lerinin lansmanıyla NFT pazaryerini başlattı. NFT Club koleksiyonunun ilk satışını 6 Nisan’da duyurdu. İlk koleksiyon, 20. yüzyılın FIFA oyuncusunun ortak kazananlarından biri olan ikonik Diego Maradona’ya ait.
  • Bu hafta, CEO Howard Schultz ve Starbucks üst düzey yöneticileri NFT piyasasına girme niyetlerini açıkladılar, ancak açıklamadan sadece birkaç saat sonra şirket, Starbucks’ta birkaç yıldır çalışan üst düzey bir sendika liderini kovdu.
  • eToro, kendi kendini tanımlayan “NFT geliştiricilerinin, ajanslarını ve markalarını desteklemek için yeni bir kullanıcı programı” olarak yeni bir site olan ‘eToro.art’ın lansmanı ile çekim yapıyor. Son günlerde kamuoyuna açıklanan yeni bir basın açıklamasında eToro, 20 milyon dolarlık yeni bir fonun mavi çipli NFT projeleri satın almayı ve yeni ortaya çıkan geliştiricilere fon sağlamayı hedefleyeceğini paylaştı.
  • Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere OpenSea, 7 Nisan’da “şu anda 165 koleksiyonu desteklediklerini ve her gün daha fazlasını eklediklerini” duyurdu. Ayrıca NFT’ler için Solana desteğini yayınlanıyor.
  • Tatil platformu “Bugün Nereye Gidelim”, Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarındaki bungalov evleri ve yat turizmi için kiralanabilir gemileri Star Wars temalı NFT’lere dönüştürerek dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea platformunda sergiledi.
  • İngiltere hükümeti, benzersiz kripto para tasarımlarıyla tanınan devlete ait bir darphane olan ‘The Royal Mint’ ile ilk “kraliyet” NFT’sini piyasaya sürüyor. Bununla birlikte, Birleşik Krallık hükümeti, kriptoyu ülkede daha verimli ve etkili hale getireceğine inandıkları bir dizi farklı girişimde bulundukları için net bir çaba gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir