Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.075
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.075
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

NFT Platformu Upshot, Cüzdanların Ticaret Performansını Puanlıyor

NFT

Yapılan bir duyuruya göre NFT platformu Upshot, cüzdanları NFT ticaret performanslarına göre puanlayan ve sınıflandıran bir araç olan Upshot GMI’yi başlatıyor.

Kripto piyasaların ayı piyasası döneminin hakim olduğu bu günlerde alım satım giderek zorlaşırken, NFT platformu Upshot, satıcıların yükünü hafifletmeyi ve başarılı koleksiyoncuların stratejilerine daha yakından bakmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Yapılan bir duyuruya göre Upshot, cüzdanları NFT ticaret performanslarına göre puanlayan ve sınıflandıran bir araç olan Upshot GMI’yi başlattığını söyledi. Kripto dilindeki WAGMI’den ilham alan GMI, blok zincirinde bulunan verilere dayanarak bu işlemi gerçekleştirecek.

Upshot CEO’su Nick Emmons’a göre araç, cüzdanları gerçekleşmiş ve gerçekleşmemiş kazançlarını, işlem sayılarını, hacimlerini, sahip oldukları NFT’leri, premium NFT’leri ve cüzdanın yaşını dikkate alarak analiz ediyor.

“Eğilimleri analiz etmek ve kimin kazanıp kaybettiğinin net bir görüntüsünü elde etmek için topluluk genelinde en aktif olan NFT cüzdanlarını yakından takip ediyoruz.”

Ekip, yeni  gelen özelliğin yatırımcıların ticaret stratejileri açısından hangi cüzdanları taklit edeceklerini görmelerine yardımcı olabileceğini söyledi. Ayrıca, yeni özelliğin kredi verenlerin belirli bir cüzdan adresine borç verip vermemeleri gerektiğini değerlendirmelerine ve belirlemelerine yardımcı olabileceğini de vurguladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir