Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.284
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.284
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

NFT Patlaması Yaşanıyor: Bu 5’i Kapış Kapış Gidiyor!

Geçtiğimiz birkaç yıldaki kripto para patlaması, Non Fungible Token’ler (NFT) olarak bilinen dijital koleksiyonlar gibi yeni bir piyasanın rekor seviyelere çıkmasına yardımcı oldu. Aslında 2021, sanatçılar, yatırımcılar ve girişimciler gelişmekte olan Web3 alanına inerken toplam satış hacmi 14 milyar doları aşan NFT’ler için bir atılım yılıydı. NFT satışları geçen hafta 555 milyon dolara ulaştı. Bunlar ise en çok satan 5 dijital koleksiyondu.

En çok satılan NFT koleksiyonları

NFT’ler, benzersiz, yeri doldurulamaz, kullanıcıların çevrimiçi olarak satın alıp sattığı çoğunlukla dijital öğelerdir. NFT’ler, kripto para birimlerine benzer şekilde dijital bir mülkiyet kaydını tutmak için Blockchain teknolojisini kullanıyor. blog.coinmuhendisi.com  haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, ilk olarak, Blockchain olan Ethereum’da piyasaya sürüldüler ve çoğu NFT hala yalnızca Ethereum (ETH) kullanılarak satın alınabiliyor.

FLUF World

FLUF’ler, en az üç derece ayırma ile tamamen benzersiz olacak şekilde 14 kategoride 270 özellikten programlı olarak oluşturuldu. Bu aynı zamanda onların ifadesini, dansını, sahnesini ve film müziğini de farklı kılıyor. FLUF’ler, Ethereum Blockchain’de ERC721 token’leri olarak saklanıyor.

CyberKongz

CyberKongz, online deneyimleriniz için benzersiz ve rastgele oluşturulmuş 2D/3D NFT Sosyal Avatarlar. Bazıları normal görünüyor. Bazıları tuhaf görünüyor. Bazıları çok havalı! Belki bazıları tanıdık bile gelebilir.

The Sandbox

Sandbox, kullanıcıların LAND’lerine sahip oldukları ve yaratıcı sihirlerine ev sahipliği yaptıkları, topluluk odaklı bir UGC-voxel platformu.

CryptoSkulls

CryptoSkull’lar, Ethereum Blockchain’de depolanan 10.000 tahsil edilebilir ERC-721 NFT. Her CryptoSkull karakteri benzersiz bir piksel resmidir.

Bored Ape Yacht Club (BAYC)

BAYC, Ethereum Blockchain’de yaşayan benzersiz dijital koleksiyon olan 10.000 Bored Ape NFT koleksiyonu. Bored Ape’iniz, Yacht Club üyelik kartınız olarak ikiye katlanıyor ve sadece üyelere özel avantajlara erişim sağlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir