Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.293
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.293
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

NFT Patlaması: Bu Altcoin, Google’da Pik Yaptı!

Axie Infinity (AXS), Google Search’te en çok aranan NFT projeleri arasında ilk sırada yer aldı. Kısa bir süre önce, bir çevrimiçi pazar yeri olan Design Bundle, en popüler NFT projelerinin bir sıralamasını yayınladı. Listenin başında Axie Infinity var. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

NFT patlaması yaşanıyor

NFT’ler, belirli bir periyodda her birinin Google’da aranma sayısına göre sıralanıyor. Axie Infinity, 3,86 milyon arama ile en son sıralamanın başında geldi. Axie Infinity (AXS), oyuncuların oyun içi nakit kazanmak için birbirlerine karşı Axies olarak bilinen canavarları satın alabileceği, üretebileceği bir Oyna-Kazan platformu. Oyna-kazan, oyuncuların oyun oynama karşılığında kripto para ile ödüllendirildiği bir iş modeli. Savaşlara başlamak için, oyuncuların en az 200 dolara mal olan en az üç AXS alması gerekir. 2020’de en değerli canavar, o zamanlar 130.000 doların üzerinde olan 300 ETH’ye satıldı.

Öte yandan, Sandbox (SAND), 553.000 arama sayısıyla Axie Infinity’den sonra listeleniyor. Ama AXS’den oldukça uzak. Sandbox, kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, avatarlarını NFT’leri kullanarak inşa edebilecekleri ve özelleştirebilecekleri dijital bir Metaverse’dir. Dijital gayrimenkul, 2021’de en çok işlem gören NFT’lerden biri haline geldi ve çoğunluğu The Sandbox’ta işlem görüyor. NBA Prime Shot, 477.000 arama ile üçüncü sırada yer aldı. NBA Prime Shot, NBA tarihindeki en önemli anların dijital bir şekilde toplanıp takas edilebildiği bir NFT pazarı olarak işlev görüyor.

Axie Infinity bugün düştü

Axie Infinity Cuma günü 51,92 dolar fiyat sınırı içinde ve önceki günden bu yana %4,38 fiyat düşüşü yaşadı. AXS, Coindex istatistiklerine göre 55.69 dolarlık yüksek değerler elde etti. Blockchain tabanlı oyun Axie Infinity‘nin yerel kripto parası, bu yıl şimdiye kadar yaklaşık 24,5 milyon dolar gelir elde etti. Metaverse, geçen yıl içinde yalnızca dijital bir kavramdan teknolojik bir gerçekliğe dönüştü. Yeni bir kelime olmasa da, sosyal medyanın ötesine geçmek ve yeni dijital alana girmek için metaverse platformları oluşturan markalar nedeniyle ilgi gördü. O zamandan beri, fiziksel dünyanın sanal ve artırılmış gerçeklikle kaynaşması olan metaverse patlama yaşadı. Dünyanın çeşitli ekonomik alanlarında “normların ötesinde” atılımlarla sonuçlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir