Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.025
% 4.03
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.025
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

NFT Eserlerin De Yer Aldığı İstanbul’daki Sanat Fuarı Yoğun İlgiyle Karşılandı

Demos Fuarcılık tarafından Babylons NFT Pazaryeri’nin katkılarıyla düzenlenen Babylons&IAAF Sanat ve Antika Fuarı, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın piyano resitali ve ön izleme eşliğinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda yoğun bir katılımla ziyaretçilere kapılarını açtı. Organizasyon, 7 Kasım Pazar akşamına kadar açık olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Türk resim ve heykel sanatından sanat galerilerine, minyatür resim ve hat sanatlarından, NFT eserlerine ev sahipliği yapan fuarın açılışı ilk gününde dönüşümlü olarak 7500 kişiyi ağırladı.

İkinci kez sanat ve antika sektörünü bir araya getiren fuarda yerli katılımcıların yanı sıra İran, Rusya, Azerbaycan ve Ukrayna’dan gelen yabancı sanatçıların eserleri de yerini aldı. Dijitalin sanatla buluştuğu NFT eserlerin de sergilendiği koleksiyonlar ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.

Teknolojinin hayatımızın her anında yer almasıyla birlikte sanatın da dijitalleşmesi üzerine NFT eserlerin büyük ilgi gördüğünü belirten Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan şu ifadelere yer verdi;

‘’Bir buçuk senenin ardından İstanbul’da ikinci kez sanat ve antika fuarımızı açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanata ve sanat etkinliklerine ciddi bir açlık duyulduğunu bugün ki yoğunluktan anlamak mümkün. Açılışımıza ciddi sayıda ziyaretçi katıldı, fuarı ve eserleri inceleme şansı buldular. Fuarda, birçok esere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 4 gün boyunca birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.’’

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir