Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.671
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.671
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

NFL Oyuncusu Brandon King, Daha Fazla SHIB Satın Aldığını Söyledi

Popüler bir NFL oyuncusu, daha fazla Shiba Inu satın aldığını tweetledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ulusal Futbol Ligi’nin (NFL) New England Patriots takımında oynayan Brandon King, Twitter’da bir açıklama yaparak daha fazla SHIB token’ı satın aldığını söyledi. Şu anda, token 28 Ekim’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00008845 dolardan neredeyse %50 oranında geride bulunuyor.

Bunun dışında King’in Twitter ileti dizisinde Shiba Inu’ya veya başka herhangi bir kriptoya adanmış çok fazla tweet yok.

Daha önce bildirildiği üzere, FunnyMike olarak bilinen ABD’li bir rapçi, YouTuber ve komedyen de bu meme kripto tokenine 60.000 dolar yatırım yaparak 817.4 milyon SHIB satın aldığını tweetlemişti.

SHIB fiyatı, Kraken borsasının listelemeyi planladığı haberi üzerine son zamanlarda yükseliş yaşasa da Kraken’in bu listelemeyi ertelemesiyle beraber büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Bu arada, SHIB’nin Robinhood uygulamasında listelenmesini isteyen Change.org’daki dilekçe, yaklaşık 500.000 imza topladı. Şimdiye kadar, iki Robinhood rakibi kripto parayı listeledi: Public.com ve Kanada merkezli çevrimiçi aracılık hizmeti Wealthsimple.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir