Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.373
% 5.12
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.373
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

New York Belediye Başkanı: Okullarda Kripto ve Blokzinciri Öğretilmeli

New York’un Bitcoin destekçisi yeni belediye başkanı Eric Adams, kripto ve blokzincirinin okullarda öğretilmesi gerektiğini düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Adams, 7 Kasım’da CNN’e bir röportaj verdi. Başkan röportajda, kripto ve blokzinciri gibi konuların New York’taki okullarda öğretilmesi gerektiğini söyledi ve konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Ve yapmamız gereken de bu – teknolojiyi öğretmek ve okullarımızı bu yeni düşünme biçimini öğretmeye açmak.”

Adams geçtiğimiz günlerde de şehirde kripto varlıkların benimsenmesini engelleyen şeyleri tespit etmek istediklerini söylemişti. Ayrıca Miami gibi, şehrin kendi kripto varlığını çıkarmak ve mağazaların Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmesini de istiyor. Diğer taraftan, bunları yapmak için acele etmeyeceklerini de sözlerine ekledi:

“Bakacağız ve dikkatli bir şekilde adım atacağız. Doğru bir şekilde yapacağız.”

Başkan geçtiğimiz hafta ilk üç maaşını Bitcoin olarak alacağını açıklamıştı. Ayrıca kripto topluluğunda öne çıkan bir diğer figür olan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez ile dostça bir rekabete gireceklerini de söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir