Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.786
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.786
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

New York Belediye Başkanı, Kripto Varlık Olarak İlk Maaşını Aldı

New York Belediye Başkanı Eric Adams, kripto varlık olarak ilk maaşını aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Belediye başkanlığından Perşembe günü yapılan açıklamaya göre, yeni seçilen Bitcoin yanlısı New York Belediye Başkanı Eric Adams kripto varlık olarak ilk maaşını aldı. Adams’ın maaşı, ABD’nin en büyük kripto varlık alım satım platformu Coinbase aracılığıyla Bitcoin ve Ethereum’a çevrildi. Adams konu hakkında şunları söyledi:

“New York dünyanın merkezi ve biz onun kripto para birimi ve diğer finansal yeniliklerin merkezi olmasını istiyoruz. Bu tür yeniliklerin ön saflarında yer almak, istihdam yaratmamıza, ekonomimizi geliştirmemize ve dünyanın her yerinden yetenekleri buraya çekmemize yardımcı olacak.”

Bilindiği gibi Adams, seçim kampanyası sürecince kripto dostu bir şehir sözü vermişti. Seçilmesinin ardından arka arkaya kripto dostu hamleler atan veya atma sözü veren Adams, kripto topluluğunda büyük ses getirdi. Ancak diğer taraftan, Adams’ın eyalet düzeyindeki düzenleyiciler nedeniyle yapabileceklerinin bir sınırı bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir