Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.331
% 3.43
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.331
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Nervos Network (CKB) Nedir?

Nervos Network (CKB) nedir? Nervos Network (CKB) Coin, Nervos genel ağında çalışan bir kripto para birimidir. CKB Coin ile Nervos ağ bileşimi tüm blok zinciri sistemine erişebilme imkanı sağlar. Kendi Blockchain’ine sahiptir. CKB Coin, kamuya açık ve geniş bir kitleye hitap eden bir projedir.

Nervos Network (CKB) nedir?

Projenin amacı; ASIC destekli iş kanıtlarını sunarak kullanıcılarına maksimum düzeyde güvenlik sağlamaktır. CKB Coin, yatırımcılarına ağ üzerinden yatırımcılarına evrensel internetin en hızlı çözümünü sağlamayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, CKB Coin blok zincirinin tümüne aynı noktadan erişim verir. CKB Coin, kendi blockchain ağına sahiptir.

CKB Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Nervos Network (CKB) Coin, Nervos en hızlı ağ üzerinden yatırımcılarına hizmet sunar.
  • Nervos ağından GIF ve İzBlazer yarışmalarına katılarak yatırımcının GIF veya IzBlazer için verilen görevin herhangi birini yapması istenir. Yarışmaya katılan yatırımcıların yaptıkları GIF veya IzBlazer işlemi beğenilirse o yatırımcıya coin verilir.
  • CKB Coin ile dakikalar içinde takas ve sınır ötesi cüzdan işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. CKB Coin, bu işlemleri yatırımcılarına hem hızlı hem de düşük komisyon ücreti karşılığında sunmaktadır.
  • Tek ve önemli dezavantajı ise; çevreci olmayan bir yapıya sahip olmasıdır. Çünkü, Pos konsensüs yerine Pow konsensüs’ü benimsemektedir ve stake edilemez.

CKB Coin nasıl alınır?

CKB Coin, Binance, Huobi Global, Gate.io ve CoinTiger gibi popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda yer almaktadır. Bu coine sahip olmak için yapılması gerekenler ise:

  • Öncelikle, CKB Coin’in listelendiği borsalardan istediğiniz herhangi birinin internet sitesine girmeniz gerekir.
  • Ardından, borsaya kayıt olunmalıdır ve kimlik doğrulama işlemlerinizi tamamlayınız. Eğer daha önce hesabınız varsa giriş yapınız.
  • Kimlik doğrulamasının ardından açılan yeni hesabınıza yatırım yapacağınız tutarı yatırınız.
  • Yatırılan tutarın hesaptaki bakiyeye yansımasının ardından CKB Coin’in yer aldığı borsa işlem sayfasına giriniz.
  • En son adımda tercihinize bağlı olarak anlık değeri üzerinden ya da istediğiniz tutarı girerek CKB Coin’i kolayca satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir