Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.035
% 4.26
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.035
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ne SHIB Ne de DOGE: Balina Bu Altcoin’e Hücum Etti!

BTC, SHIB ve DOGE’yi savuran son günlerdeki satış baskısının ortasında, FTX Token (FTT) yoğun balina birikimi görüyor. En büyük EThereum balinalarından bazıları milyon FTT satın aldı. Görünüşe göre balinalar borsa tokenlerine ilgi gösteremeye devam ediyor.

Devasa bir Ethereum balinası, SHIB ve DOGE yerine milyonluk FTT satın aldı

Son fiyat düşüşüne rağmen, en büyük Ethereum balinalarından bazıları yakın zamanda 550 milyon doların üzerinde FTT satın aldı. “BlueWhale0116” lakaplı bir balina, toplam 15 milyon FTT’yi cüzdanına çekti. Whalestats’a göre, bu balina, toplam 343,9 milyon dolar değerinde FTT’ye sahip. Satın alma işlemlerinin en büyüğü, yaklaşık 15.000.000 FTT oldu. Böylece balina, son 24 saatlik zaman diliminde en büyük transferi kaybetti.

BlueWhale0116’dan farklı olarak “BlueWhale0079” isimli başka bir balina, tek bir işlemde yüklü miktarda FTT stokladı. Toplamda 149.04 milyon dolar değerinde FTT satın aldı. Detaylara baktığımızda, işlemler bu balina cüzdanının keşfedildikten sonra çok hızlı bir şekilde adresten çıktığını gösteriyor. Şu anda, balina cüzdanı yalnızca toplam 3,8 milyon dolar değerinde FTT token içeriyor.

Bir diğer balina işlemi, 1.1 milyon dolar değerindeydi

Bu arada Whalestats, bir diğer devasa balina işlemi daha bildirdi. “Bonobo” isimli bir balina 25.7 dolardan yüklü miktarda FTT satın aldı. Balina, iki ayrı işlemde cüzdanına yaklaşık 1,1 milyon FTT ekledi. Verilere göre, ETH balinaları son 24 saat içinde yüklü miktarda FTT satın almak için 553,3 milyon doların üzerinde para harcadı. Bunun bir sonucu olarak, FTX Token, son 24 saat içinde en büyük 1.000 ETH balinası arasında en çok satın alınan altcoin’ler listesine ulaştı. Ancak tüm balina satın alımlarına rağmen satış baskısı devam ediyor.

Balinaların çabalarına rağmen FTX Token (FTT) %7 değer kaybetti

Coinmuhendisi.com olarak aktarıldığımız üzere, son 24 saat içinde FTT fiyatı %5’den fazla düşüş gördü. Yazım sırasında, ortalama 24.00 dolardan işlem görüyor. Bu büyük satın almanın piyasada hakim olan yaygın satış tutumunu tatmin edemediğinin kanıtlandığını akılda tutmak önemlidir.

Aynı şekilde, FTT geçen haftadan bu yana %7 değer kaybetti. Çoğu altcoin projesinin çift haneli değer kaybettiği piyasada, yalnızca FTT tek haneli düşüşteydi. FTT, kripto borsası FTX tarafından desteklendiğinden, yatırımcılar tokeni diğer seçeneklerden daha güvenli yatırım olarak görüyor. FTT’nin piyasa değeri 3,2 milyar dolarında üzerinde. Bu da onu 19. en büyük kripto para birimi yapar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir