Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.763
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.763
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Nasdaq, kripto ticaretine başlamak için düzenlemeleri bekliyor

Investing.com – Nasdaq Genel Başkan Yardımcısı ve Kuzey Amerika Pazarı Başkanı Tal Cohen, şirketin kripto para borsası açılımı konusundaki son görüşlerini paylaştı.

Bloomberg tarafından servis edilen habere göre Tal Cohen, Nasdaq’ın kripto para borsası sektörüne adım atmadan önce iki kriterin gerçekleşmesini beklediğini söyledi. Buna göre Cohen, öncelikle kripto para piyasalarının net bir yasa çerçevesine alınmasını beklediklerini söylerken diğer beklentilerini ise kurumsal kabulün daha yüksek seviyelere ulaşması olarak aktardı.

Nasdaq Kuzey Amerika Başkanı Tal Cohen, dün Bloomberg TV’ye yaptığı açıklamada bugün bu konuları konuşmaktan memnun olduğu söyledi. Ancak Cohen, şu an kripto pazarının bireysel müşteri açısından bir doygunluğa ulaştığına inandığını ve bu profildeki müşterilere hizmet veren birçok borsanın olduğunu kaydetti. 

Bireysel müşteri tabanındaki doygunluktan dolayı kripto para borsası faaliyetleri için şu an kurumsal kabul artışını beklediklerini aktaran Cohen, bunun yerine önemli bir fırsat olarak gördükleri kripto para saklama hizmetine odaklanmaya devam edeceklerini söyledi. Bu yaklaşımlarını ise şu sözlerle açıkladı:

Tal Cohen, kripto para endüstrisindeki hedefleri arasında saklama hizmetiyle birlikte Nasdaq’ın varlık transferini daha kolay hale getirmek için bir dizi çalışmalarda bulunacağını dile getirdi.

Nasdaq, geçtimiz ay kurumsal yatırımcılar için kripto para saklama hizmetini başlattı. Hizmet, ilk aşamada Bitcoin ve Ethereum’un gözetimi ile başladı.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir