Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.617
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.617
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Nansen Raporuna Göre Huobi Ağır Token Çıkışları Yaşıyor

Huobi

Nansen tarafından paylaşılan zincir üstü verilere göre kripto borsası Huobi, ortaya atılan söylentilerden ve personelinin %20’sini  işten çıkartacağını açıklamasının ardından yüklü miktarda çıkış yaşıyor.

Kripto borsası Huobi hakkında ortaya çıkan söylentiler yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor. Borsanın sahibi ve danışmanı olan Justin Sun, iflas iddialarını reddetmiş olsa da personel sayısının %20 azaltıldığını doğruladıktan sonra, son 24 saat içinde 64 milyon $’lık çıkış yaşadı. Nansen verilerine göre bu rakam haftalık çıkış sayısını 100 milyon doların üzerine çıkarıyor ve rakibi Kraken’deki 22 milyon dolarla karşılaştırılıyor.

Nansen, en yüksek çıkışların yüksek bakiyelere sahip stabilcoin USDT, USDC ve eter (ETH) cüzdanlarından geldiğini belirtiyor. Ayrıca Nansen, Huobi’nin dolaşımdaki arzın %81’ini ya da 162,2 milyon HT tokeninin 131,6 milyonunu elinde bulundurduğunu belirtiyor.

FTX borsası iflas etmeden hemen öncede yüksek miktarda stablecoin çıkışı yaşanmıştı.

Huobi’de Neler Oluyor

Analitik firması CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, “Huobi şu anda çok savunmasız görünüyor” dedi.
Ju, Huobi’nin bitcoin (BTC) rezervlerinin geçtiğimiz yıl %90 azaldığını, Binance’inkilerin ise iki kattan fazla arttığını belirtti. CryptoQuant’a göre Huobi’nin aktif kullanıcı adresleri de önemli ölçüde düştü.

Bu arada, zincir üzerindeki araştırma şirketi Look On Chain, Huobi’nin danışma kurulunda yer alan Justin Sun’ın Binance’ten USDC ve USDT’de 100 milyon dolar sattığını söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir