Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.444
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.444
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Nam Salan Analistten LINK, UNI, FTM ve VET Tahmini!

Kripto piyasası kan banyosu yaparken, popüler kripto analisti ve traderı Michaël van de Poppe, genişletilmiş kripto piyasası düzeltmesinin ardından dört Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Fantom (FTM) ve VeChain (VET) için tahminlerini paylaşıyor.

Analistin LINK ve UNI tahminleri

Coinmuhendisi.com haberlerinde aşina olduğunuz popüler analist Michaël van de Poppe, geçmiş döngülere bakmanın ufukta olabilecekler için iyi bir barometre olabileceğini söylüyor. Analist, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’in (LINK) fiyat geçmişini tartışarak başlıyor ve şunları belirtiyor:

Önceki döngüde, daha önce büyük bir koşu yaşadık ve ardından gerilemeye başlamadan veya Chainlink’e başka bir ralliden önce uzun vadeli bir birikim yaşadık. 2019’daki büyük koşu, LINK o dönemde en çok kazananlardan biriydi. Tekrar çalışmaya başlamadan önce bu büyük bir düşüş teklif bloğunu (1,50 dolar – 2,00 dolar arasında) yeniden test edeceğiz.

Van de Poppe, LINK’in şimdi Mart 2020’de işlem gördüğüne benzer bir model izlediğini söylüyor.

Merkezi olmayan kripto borsası Uniswap’a (UNI) geçerken, kripto gurusu, altcoin’in geçen yıl boyunca birçok altcoinin eğilimini takip ettiğini ve ardından bir dizi düşüşün izlediğini belirtiyor.

VeChain ve Fantom tahminleri

Sırada, analistin son zamanlarda iyi durumda olduğunu belirttiği tedarik zinciri yönetimi Blockchain’i VeChain (VET) var. “VeChain de iyi bir koşu yapıyor” diyen analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Ve bir önceki koşudan geriye bakarsak, bu patlamayı da yaşadık ve ardından önceki en yüksek seviyeyi ve tüm bu bloğu tekrar test ettik. Bu yüzden bu varsayımda önceki en yüksek seviyenin altına inmek mantıklı değil. Kesinlikle şimdiden birikmeye başlardım ve sonuç olarak %85 ​​oranında düştüğümüz ve buradaki ilginç bölgeye girdiğimiz söylenebilir (0,03 dolar ile 0,004 dolar arası).

Michaël Van de Poppe, kurumsal düzeyde Blockchain platformu Fantom (FTM) ile altcoin derin dalışını sonlandırıyor ve bir giriş noktası arayan yatırımcıların konsolidasyon veya yan birikim içeren dönemlere dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir