Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.486
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.486
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Nam Salan Analistler: Dogecoin Önümüzdeki Haftalarda…

Kripto para piyasasında devasa düşüşler yaşanmaya devam ederken, Dogecoin (DOGE) fiyatı, geçen hafta yaklaşık yüzde 12 düştü. Meme coin’in fiyatındaki bu düşüşe rağmen, 24 saatlik hacminin arttığı gözlemlendi. Analistler, Dogecoin’in düşüş trendinde olduğuna inanıyor.

Dogecoin fiyatı düşüş trendine devam edebilir

Kripto para piyasasında yaşanan çöküş devam ederken, Dogecoin (DOGE), piyasa değerinin yaklaşık yüzde 5.3’ünü kaybetmesinin ardından zincir içi faaliyetlerinde bir artış yaşadı. Fiyat düşüşüne rağmen, Dogecoin ticaret hacmi bir gecede yaklaşık yüzde 200 artış yaşadı. Cointrendz tarafından açıklanan verilere göre, Dogecoin, Twitter’da trend olan kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıktı. Dogecoin’in son fiyat düşüşüyle ve aşağı yönlü trendin sürdürmesiyle birlikte, DOGE vadeli işlemlerinde 13.69 milyon dolar tasfiye edildi.

Ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, düşüş eğiliminin sonuna yaklaştığımıza inanıyor. Analiste göre, altcoin’lerin bir yıldan fazla bir süredir ayı piyasasında olduğu göz önüne alındığında, kapitülasyon zaten gerçekleşmiş olabilir. Analistler, Dogecoin fiyatında yaşanan kayıpların sonuna gelindiğine ve DOGE başına ortalama 0,14 dolar fiyat hedefi belirlediğine inanıyor. Meme coin, Ethereum balinaları arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri olan yükseliş patlamasına hazırlanıyor. Kripto para analisti Nica Osorio, Dogecoin tablosunda, önümüzdeki haftalarda bir kırılmaya doğru ilerlediğini gösteren birkaç piyasa katalizörüne dikkat çekti. Osorio, Dogecoin fiyat grafiğinde alçalan kama modeli oluştuğunu ve trendin tersine döneceğini düşündüğünü söyledi…

DOGE grafiğinde alçalan kama görünümü

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, DOGE haftalık grafiğindeki eğilim çizgilerini kullanarak bu salınım noktaları birleştirildiğinde, alçalan kama modeli tanımlanıyor. Altı başarısız denemeden sonra DOGE haftalık 0.109 ila 0.124 dolar destek bölgesini yeniden test etmeye geri döndü. Kripto piyasalarının düşüş eğilimi göz önüne alındığında, bu düşüş 0.109 dolar seviyesini kırarsa, feci bir çöküşe yol açabilir.

Böyle bir hareket, alıcıların devreye girebileceği 0,078 dolar seviyesine doğru yüzde 30’luk bir geri çekilmeyi tetikleyebilir. Bu hareket, alçalan kamanın yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Daha kötüsü, haftalık bir zaman diliminde 0.048 doların kırılması çok önemli bir nokta olabilir. Bu adım, 0,041 dolardan 0,014 dolara uzanan gerçeğe uygun değer farkı nedeniyle, yüzde 70’lik bir düşüşü daha da tetikleyebilir. Dogecoin grafiğinde 0.159 doların üzerinde bir haftalık mum çubuğu, yükseliş kırılmasını doğruluyor. Bu gelişme aynı zamanda düşüş tezini geçersiz kılacak ve 0,217 doları yeniden test eden bir hareketi tetikleyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir