Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.334
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.334
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Nam Salan Analist, Sıçrama Yapacak 2 Altcoin Duyurdu!

Bitcoin 20.000 doların üzerinde kalıcı bir istikrar sağladı. Bu esnada, Ethereum ve Cardano gibi altcoin projeleri, günlük ortalama %3 toparlanarak kayıplarını telafi ediyor. İsabetli tahminleriyle nam salan bir Twitter analistine göre ralli yakın olabilir. Michaël van de Poppe, sıçrama yapacak 2 altcoin tahmin etti.

Michaël van de Poppe Bitcoin’de zamanın geldiğini söylüyor

Tanınan bir kripto uzmanı, Bitcoin ve iki Ethereum rakibinin yakında toparlanacağını tahmin ediyor. Tecrübeli analist Michael van de Poppe, en son tweet’lerinde, BTC’nin mevcut seviyelerden yaklaşık %8’lik bir sıçramaya hazır olduğunu söyledi.

Yazım sırasında Bitcoin, 21.000 doların hemen üzerinde işlem görüyor. Son 24 saat içinde sabit kaldı. Ancak geçen haftadan bu yana olan kazancı %10’u aşıyor. Lider kripto para birimi, geçen hafta 17,708.62 dolar ile dip seviyesini belirledi. O zaman beri hafif yükselişte.

Analist daha sonra iki Ethereum rakibinde ralli tahmin etti

Piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi olan Cardano (ADA), Van de Poppe radarındaki ilk altcoin. Analist, şu anda 0,50 dolardan işlem gören Cardano için %20’lik bir artış bekliyor. Aşağıdaki teknik grafiği paylaşan Poppe, şunları söylüyor:

ADA, tek bir girişimde direnci yenemedikten sonra alt sınırlarda bir destek bölgesi oluşturmaya çalıştı. O bölgeden sıçradı. Şu anda 0,60 dolara doğru devam edecek bir atılım öngörerek muhalefetle mücadele ediyor.

Akıllı sözleşme platformu Fantom’da (FTM) düşüş bekleyen Van de Poppe, Avalanche (AVAX) ve Polygon’da (MATIC) BTC çiftinde yukarı yönlü hareket bekliyor. Bu altcoin projesi için analist şu seviyeleri belirliyor:

0,32 dolar FTM için güçlü bir direnç. İyi bir [destek/direnç] dönüşünden sonra piyasalar devam etmek için hazırlanır. Elbette BTC önemli ama AVAX ve MATIC hamleleri kalıcılığı gösteriyor.

Altcoin fiyatlarda son durum, telafi süreci devam ediyor

Fantom şu anda 0,29 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatlik işlem hacmi 260 milyon dolar. Fantom son 24 saatte, yaklaşık %3 değer kazandı. Mevcut CoinMarketCap sıralamasına 61. sırada. Avalanche’da şu anda hafifçe yükseliyor. Son 24 saatte %3 ile 20,27 dolara ulaştı. Piyasa değerine göre en büyük 15. kripto, geçene hafta 13.79 dolarlık dip seviyeyi belirledi.

Bu esnada, Ethereum fiyatı 19 Haziran’da 1.150 dolardan sadece iki gün içinde %30 kazanç sağladı. Bununla birlikte, 20 Haziran’daki yeni haftalık seansın başlangıcında, 1.150 dolar zirvesinden neredeyse %9 değer kaybetti. Şimdi hafifçe toparlanarak tekrar 1.200 dolar bölgesinde işlem görüyor. Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız güncel Ethereum analizlerini buradan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir