Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.650
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.650
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Nam Salan Analist, 5 Altcoin İçin Önemli Tahminlerde Bulundu!

Kripto piyasalarına ilişkin yaptığı isabetli tahminlerle nam salan ünlü analist Michaël van de Poppe popüler altcoin projeleri LUNA, ATOM, ETH, VET ve RUNE’ye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Analiste göre, Ethereum (ETH) geride kaldıkça özellikle iki altcoin projesi Bitcoin (BTC)’e karşı güç gösteriyor. Ayrıntılar Coinmühendisi.com’da.

İki altcoin BTC’ye karşı güç gösteriyor

Piyasalar değişen makroekonomik ve jeopolitik manzara ile boğuşurken, popüler bir kripto traderı kazanma potansiyeli olan altcoin projeleri üzerinde duruyor. Yeni bir strateji oturumunda Michaël van de Poppe, 165.000 YouTube abonesine şu anda Bitcoin (BTC)’ye karşı duran yalnızca iki kripto projesi gördüğünü söyledi. Ünlü kripto analist, halka açık blockchain protokolü olan Terra (LUNA) ve ölçeklenebilir merkezi olmayan ağ Cosmos’un (ATOM) ekosistemlerini vurgulayarak, “Altcoinler içinde, gerçek gücü nasıl belirlemelisiniz? Bitcoin çiftleri aracılığıyla. Bitcoin çiftlerinin LUNA [ve] ATOM ekosistemi dışında çok fazla güç göstermediğini görebiliyoruz” diyor.

Anchor Protocol (ANC) böyle bir örnektir. Terra blockchaini üzerine inşa edilen borç verme ve ödünç verme platformu, projede kilitlenen toplam değer kilitli toplam değerde (TVL) 11,21 milyar dolara ulaştığından, sadece bir hafta içinde %50 arttı. Analist Van de Poppe, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) bile BTC’nin son fiyat artışından sonra Bitcoin’e ayak uyduramadığını belirtiyor. Olası altcoin yatırımcılarına sabırlı olmalarını tavsiye ediyor.

Bitcoin’in yapısı sağlam, altcoinler için sabır lazım

Analist Poppe’ye göre Bitcoin’e karşı Ethereum (ETH) düşüyor ve diğer Bitcoin çiftleri ivme kaybediyor. Konu hakkında analist şöyle diyor:

[Altcoinler] söz konusu olduğunda, açıkça ek onay veya temel gerekçelerle, yani [faiz] oranlarının artmasını ve aynı zamanda Bitcoin’in fiyat hareketini beklemek istersiniz. Örneğin, Bitcoin açıkça alt yapıya sahip, açıkça 46 bin doları deviriyor, bu noktada altcoinlere acele etmek istemenizin iki nedeni bunlar çünkü o zaman alım satımınızın kapsamı değişecek.

Van de Poppe, şimdilik Bitcoin hakimiyetinin güçlü kaldığını ve daha geniş makroekonomik ve jeopolitik olaylar ışığında yükselmeye devam etmesini beklediğini belirtiyor. Poppe, “Bence altcoinlerle görece olarak yavaşlama geliyor” diyor. Van de Poppe, tedarik zinciri yönetimi blockchaini  VeChain‘i (VET) tartışmak için Twitter hesabını kullanıyor. Analist twetinde, “BTC’ye karşı VET’e bakarsak, tablo aynı kalır. Ağır düşüş trendi, ancak bir yükseliş [destek/direnç] dönüşü ile onay alana kadar ağır bir şekilde atlamak istiyor gibi görünmüyor” ifadelerini kullanıyor.

RUNE yorumları

Trader daha sonra merkezi olmayan zincirler arası likidite protokolü THORChain’e (RUNE) yönelik açıklamalarda bulunuyor. Poppe şöyle diyor:

Önemli bir direnç bölgesine ulaştığımız için RUNE hakkındaki görüşüm bu noktada aynı kalıyor. Likidite aldığımız için tek seferde bir kırılma beklemiyorum. Eğer yaparsak, çevirme bir tetikleyici olabilir. Değilse, o zaman yeşil bölgeye bakıyorum.

Bitcoin ile ilgili olarak Van de Poppe, BTC’nin hala yukarı doğru hareket etmek için yeri olduğunu düşünüyor. Poppe, “Likiditeyi tekrar aldıktan sonra Bitcoin’de kısa vadeli düzeltme oldu. Düzeltme normalde olacağımız kadar hızlı olmadığı için bana zirvelere doğru başka bir koşu göreceğiz gibi görünüyor” diyor. Trader, yukarıdaki tabloyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Bütün piyasa muhtemelen Bitcoin’de böyle bir hareket bekliyor.” Yazma sırasında, Bitcoin, gün içinde %4,28 düşüşle 44,000 dolar seviyesinin üzerindeki haftalık en yüksek seviyesinden biraz uzaklaştı ve 42,472 dolar ile işlem gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir