Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.534
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.534
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Nam Salan Analist 3 Altcoin Belirledi: İnanılmazlar!

Piyasalar zorlu bir işlem ayından çıkmaya çalışırken, popüler bir kripto analisti üç altcoin üzerinde ağırlık kazanıyor.

Analistin ilk altcoin seçimi: Yıldızlara ateş eden KAVA

Coin Bureau’nın Guy takma adlı analisti, yeni bir strateji oturumunda 2.05 milyon YouTube abonesine, Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden detaylı bilgi edinebileceğiniz, cross-chain merkezi olmayan finans (DeFi) kredi protokolü Kava’nın büyümesini beklediğini söylüyor.

Analiste göre KAVA’nın son fiyat düşüşü büyük olasılıkla Terra’nın çöküşünden kaynaklanıyor. Analist şu değerlendirmeyi yapıyor:

KAVA, Ethereum Virtual Machine için destek içerecek olan kendi main-net yükseltmesinin yaklaşan lansmanında yıldızlara ateş ediyor. Kava çok değişken bir fiyat hareketi gördü ve son düşüşün Terra’nın patlamasından kaynaklandığını belirtmek önemli. Bağlam olarak, tüm Cosmos tabanlı kripto para birimleri bir darbe almış gibi görünüyor, ancak neyse ki Kava için fiyatı hala uzun vadeli güzel bir yükseliş trendinde.

“KCS’nin uzun vadeli fiyat hareketi ciddi şekilde etkileyici görünüyor”

Guy’ın radarında bir sonraki altcoin, KuCoin kripto borsasının yerel tokeni olan KCS. Analist, yeni merkezi olmayan KuCoin Community Chain (KCC) zaten popüler olan bir piyasaya daha fazla ağırlık kattığını belirtiyor ve şunları ekliyor:

Biz de KCS tokenine sahibiz ve bu token, bir değişim tokeni olarak KuCoin’in eylemleriyle birleşti. Adil olmak gerekirse, KCS benimsendikçe bu değişiyor gibi görünüyor, KCS tokeninin uzun vadeli fiyat hareketi de ciddi şekilde etkileyici görünüyor. Bunun yine KuCoin kripto para borsasının artan popülaritesi ile ilgisi var.

Guy, Fantom’da bir adamdan daha fazlası olduğuna inanıyor

Analist ayrıca, akıllı sözleşme platformu Fantom’a (FTM) bir göz atıyor ve geliştirici Andre Cronje’nin yakın zamanda ayrılmasına rağmen Ethereum (ETH) rakibi hakkında iyimser olduğunu söylüyor:

Fantom’a gelince, FTM, Fantom’un stake edilen FTM ve FUSD (Fantom USD) mekaniğinde önerilen değişikliklerin olasılığına olumlu yanıt veriyor. Diğer katman-1’ler gibi, FTM de, özellikle Andre Cronje’nin projeden ayrılacağını açıkladıktan sonra, rüzgarın yelkenlerinden düştüğünü gördü. Hala FTM’ye sahibim ve bunun nedeni Fantom’da bir adamdan daha fazlası olduğuna inanmam.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir