Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.418
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.418
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Müzisyen Grimes, Dogecoin Kabul Edecek

Kanadalı müzisyen Grimes, ürün satışında Dogecoin kabul edeceğini duyurdu. Müzisyen ayrıca Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash de kabul ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk’ın eski sevgilisi olan Grimes, Musk gibi kripto varlık sektörüne ilgi göstermiş ve bu yılın başlarında 5.8 milyon dolarlık NFT satışı gerçekleştirmişti. Satışlar, NFT dünyasında epey ilgi gördü.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk da Grimes’ın bu duyurusuna ilgi gösterdi. Musk, Dogecoin’i kabul ettiğini duyuran tweeti beğenirken, Dogecoin’in yaratıcısı Billy Markus ise habere bir meme ile karşılık verdi.

Dogecoin, Musk’ın ilgisi ile bu yıl devasa bir düğüme yaşadı. Son bir yılda %6000 değer kazanan Dogecoin, 0.73 dolar ile bir ATH belirlemesinin ardından Mayıs çöküşünün ile kazanımlarını büyük ölçüde sildi. Son 24 saatte %3 gerileyen Dogecoin, yayın saati itibariyle 0.20 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir