Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.151
% 1.95
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.151
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

MovieBloc Nedir? MBL Coin Nasıl Alınır?

MovieBloc (MBL) nedir? MovieBloc, içerik oluşturucuları kendine çekmeyi amaçlayan bir blok zinciri projesidir. Bu makalede, MovieBloc (MBL) nedir, ne sunar, MBL coin nasıl alınır, nerede listelenir gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmühendisim.com olarak, sizin için derledik.

MovieBloc nedir? MBL ne sunar?

MovieBloc, film sektörünü ve içerik dağıtımını merkeziyetsiz hale getirerek, bağımsız içerik oluşturucuları teşvik etmeyi amaçlayan bir blok zinciri projesidir. Projenin yerel kripto para birimi MBL coin’dir. Yazı yazılırken proje, 280 milyon dolar civarında bir piyasa değerine sahipti.

Proje, Pandora.TV isimli Kore video izleme sitesinin ICO projesi olarak yayınlandı. Yapım şirketleri gibi aracıları ortadan kaldırmak amaçlayan proje, üreticiler ile tüketiciler arasında doğrudan dağıtım kanalları oluşturdu. Bunun yanında platform, 3 temel katman üzerinde oluşturuldu. Bunlar; topluluk, pazar ve bağış toplamadır. Ayrıca platform, kullanıcılara ve içerik üreticilere gelir elde etme imkânı da sunar.

Film gibi video içeriklerinin oluşturucuları, içeriklerini platformda yayınlayarak MBL ödemesi alabilir. Bu içerikler, tamamen şeffaf görüntülenme sayıları ile yayınlanır. Bunun yanında, platform içinde bulunan video ve film içeriklerine altyazı gibi öğeler ekleyen kullanıcılar da MBL token ile ödüllendirilir.

MBL coin nedir? Ne için kullanılır?

MBL coin ERC-20 akıllı kontratı üzerine inşa edilmiş bir tokendir. MovieBloc platformunun yardımcı tokeni olarak çalışır. Projenin yerel kripto para birimidir ve birçok kullanım durumu bulunur. Öncelikle MBL coin, platformdaki premium içerikleri görüntülemek için ödeme yöntemi olarak kullanılabilir. Video ve filmlere altyazı ekleyen çevirmen ve kullanıcılara platform tarafından MBL ödenir.

Bunun yanında, İçerik oluşturucular, çevirmenler, gözden geçirenler ve diğer katılımcılar için bağış olarak kullanılır. Son olarak, istenmeyen ve platformun topluluk kurallarını ihlal eden içerikleri bildiren kullanıcılara ödül olarak verilir. Token maksimum arzı, 30 milyar adet olarak belirlenmiştir. Yazı yazılırken 13.53 milyar adet token dolaşımda bulunuyordu. MBL son 24 saat içinde %20 arttı.

MBL coin nasıl alınır?

MovieBloc (MBL), Bithumb, Binance, Coinone, Indodax, Gate.io, Bithumb Global, Upbit, HitBTC, MXC.COM gibi kripto borsaları tarafından listelenmektedir. MBL coin ile ilgilenen yatırımcılar, öncelikle bu borsalardan birine üye olmalıdır. Bunun ardından cüzdan oluşturup para yatırarak MBl satın alabilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir