Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.761
% 5.27
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.761
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

MOBOX Nedir? $MBOX

MOBOX NEDİR? MBOX TOKEN NEREDEN ALABİLİRİM? MOBOX GÜVENİLİR Mİ?

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda sizlere, son günlerin konuşulan projesi MOBOX hakkında detaylı bilgiler vermek istiyoruz. MOBOX hakkındaki bütün sorularınızın yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz. Coin Mühendisi ailesi olarak sizin için buradayız.

MOBOX NEDİR?

MOBOX, Binance Smart Chain üzerine kurulmuş bir NFT oyun ekosistemidir. MOBOX, DeFi ‘deki verim çiftçiliğini oyun NFT ‘leri ile birleştirerek oynaması ücretsiz, oynayarak kazanılan bir oyun modeli oluşturur. MOBOX, blok zinciri oyunları ve platformları arasında NFT ‘lerin birlikte çalışabilirlik çağını başlatarak her bir metaverse alemini NFT aracılığıyla bağlamayı hedefliyor. Ayrıca MOBOX, blockchain oyun başlıklarına ait NFT’ lerin faydasını geliştirmek ve çeşitli çabalarla ek fayda sağlamak istiyor. MOBOX, oynaması ücretsiz konseptinden ödün vermeden oyundan kazanma potansiyelini teşvik etmek için tasarlanmıştır. NFT çiftçiliğinden verim çiftçiliğine ve blockchain oyunlarına kadar, platform tarafından sağlanan çeşitli oyunlara herkes katılabilir. MOBOX kullanıcıları yerel MBOX para biriminde ödenen stake ödüllerini kazanmak için likidite havuzlarında stake yapabilir veya MOMO NFT ‘leri kullanabilir.

MOBOX, DeFi, blockchain oyunları ve NFT’ lerin birleşimi, acemi ve ileri düzey kripto para birimi meraklıları için benzersiz fırsatlar sunar. Çeşitli oyunlar aracılığıyla MBOX jetonları kazanmak nispeten kolaydır. Ayrıca, oynaması ücretsiz bir modelin, kazanmak için oyunla birleştirilmiş olması ilgi çekicidir. MOBOX ekosistemi, oyun ve NFT oluşturma için araçlar içerir ve geliştiricileri farklı olasılıklar yaratmaya ve keşfetmeye davet eder. Bu platformda oyun başlatmak ve yayınlamak, gelecek vadeden oyun geliştiricileri için adlarını açığa çıkarmaları için uygun bir yol olabilir.

MOBOX TOKEN (MBOX) NEREDEN ALABİLİRİM?

MOBOX token yani $MBOX, Binance, Gate.io, PancakeSwap gibi borsalarda listelidir. MOBOX token yani MBOX yatırımlarınızı daha kolay yapmak, Binance nasıl kullanılır, Gate.io nasıl kullanılır, PancakeSwap nasıl kullanılır, gibi sorularınıza yanıt bulmak için linklerdeki videolarımızı ziyaret edebilirsiniz.

MOBOX token MBOX, CoinMarketCap verilerine göre 260. Sırada bulunmaktadır ve $3.11 fiyatıyla işlem görmektedir.

MOBOX GÜVENİLİR Mİ?

MOBOX token MBOX, Binance Launchpad üzerinden yatırımcıyla buluşmuştur ve bu yüzden güvenli olduğu varsayılabilir.

MOBOX’un kurucuları 2018’den beri dApp (merkeziyetsiz uygulamalar) alanındalar. Akıllı sözleşmeleri kodlama konusunda zengin bir deneyime sahip olan ekip, dApp ‘lerinde 4 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdi. MOBOX, uluslararası bir ekiple dünya çapında topluluklar yarattı. Önceki dApp’leri, Binance Launchpad’de sunulan ilk oyun dApp’ıydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir