Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.757
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.757
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mobile Streams’den, Atlante ile NFT Ortaklığı

Mobile Streams, Meksika’nın futbol kulüplerinden Atlante ile NFT ortaklığı yaptığını duyurdu.

Yapılan açıklamalarda şirket, benzersiz tokenler (NFT’ler) oluşturmak ve marka kullanım ortaklığı amacıyla, Atlante kulübü ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Sözleşme ile resmileştirilen ortaklığın, insanların yoğun ilgi duyduğu spor ve Blockchain alanlarını birleştirmesi hedefleniyor.

Mobile Streams, Atlante’ye NFT Geliri Ödeyecek

Mobil içerik ve veri paylaşım platformu, yapılan sözleşme gereğince Atlante kulübüne düzenli ödeme yapacak. Şartlar arasında gelir payını ve kulübe ufak miktarda peşin ödeme yapılması yer aldı. Sözleşme de ayrıca, hedeflenen bir yıllık şartların sağlanması halinde minimum gelir dağılımı yapılacağının altı çizildi.

İçerik üreticisi, Meksika temsilcisi ile yapılan sözleşme gereği, satışlardan ve mobil akışlardan kalıcı olarak gelir elde edecek. Atlante Futbol Kulübü’nün imaj ve marka değerini kullanırken, kazanılan tüm gelirlerinden telif ödemesi yapacak. Şirketin, kulübe yaklaşık olarak yüzde 10 civarında telif geliri ödemesi planlandı. Gerekli ödeme ve aktarımlardan sonra içerik platformu, anlaşmadan yaklaşık 3.7 milyon dolar gelirle ayrılacak.

Şirketin CEO’su Mark Epstein konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

Puma ve Meksika Milli Takımı ile yapılan sözleşmelerden sonra yapılan bu ortaklık, bölgede işimizi ne kadar iyi yaptığımızı ve işimize olan bağlılığımızı gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir