Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.030
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.030
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Mısırlı Milyarder Bitcoin’e (BTC) Karşı Uyarıda Bulundu

Al-Ain News tarafından yayınlanan bir habere göre, Mısırlı inşaat devi Onsi Sawiris’in oğlu Mısırlı milyarder işadamı Naguib Sawiris, Bitcoin (BTC) ile ilgilenmiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

67 yaşındaki girişimci, kripto para birimlerinin bazıları için faydalı bir yatırım olabileceğini kabul ederken, kendisi bu konuya girmemeyi tercih ediyor. Milyarder ayrıca Bitcoin’in değerine zarar verebilecek bir hackleme girişimiyle karşı karşıya kalabileceğinden korkuyor.

Altın Savunucularından

Sawiris, altının büyük bir savunucularından birisi olarak biliniyor. Nisan ayında yatırım portföyünün neredeyse üçte birinin değerli metale tahsis edilebileceğini söylemişti. Naguib Sawiris’in milyarder kardeşi Samih Sawiris daha kripto dostu görünüyor. Daha önce bildirildiği üzere, Samih Sawiris’in lüks oteli Chedi Andermatt, konukların konaklamaları için kripto varlıklarla ödeme yapabileceğini söylemişti.

İsviçre Alplerinde bulunan otel, Bitcoin’in yanı sıra Ethereum‘u da kabul edeceğini duyurdu. Ayrıca gelecekte, diğer kripto varlıklar da kabul edilebilir. Tesisin yaklaşık 4 senedir ödeme yöntemi olarak kripto paraları kabul etmeyi düşündüğü ifade edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir