Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.751
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.751
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyonluk Takipçili Analist: Bu DeFi Altcoin’i 5x Yapabilir!

Coin Bureau, popüler DeFi altcoin projelerinden AAVE’yi “düşük değerli” olarak nitelendirdi ve bu defi altcoin projesinin bu yıl 5k artabileceğini iddia etti. Popüler kripto kanalı Coin Bureau, merkezi olmayan borç verme ve ödünç alma protokolü Aave (AAVE) için değerlendirmelerde bulunuyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bu DeFi altcoin projesi düşük değerli

Guy takma adlı analist, genel olarak merkezi olmayan finans (DeFi) sektörünün kripto pazarlarının geri kalanına kıyasla bir düşüşten çıktığını söylüyor. Temel olarak, DeFi’nin çok heyecan verici olduğunu ve çoğu zaman çok fazla kazanç sağladığını da ekleyen analist diyor ki:

AAVE tokeni kötü bir performans sergiledi ve 2021’in başlangıcından bu yana neredeyse 2 kat arttı. Neredeyse her DeFi tokeni, geçen yıl Mayıs ayında düştüğünden bu yana kripto piyasasının geri kalanına ayak uydurmak için mücadele ediyor. Bunun nedeni, hype’ın NFT‘lere taşınması gibi görünüyor.

Analist, Aave’nin yaklaşan V3 yükseltmesinin projeye olan ilgiyi artırması gerektiğini belirtiyor. Ve yükseltmenin projeye neler katacağından şu şekilde bahsediyor:

Yaklaşan en önemli dönüm noktası, Aave protokolüne birçok yeni özellik getirecek olan Aave V3’ün piyasaya sürülmesidir. Birincisi, Portal adı verilen bir özelliktir ve borç verenlerin ve borç alanların bir blockchainden Aave V3’e yatırdıkları tokenleri diğer blockchainlerde Aave V3’e transfer etmelerini mümkün kılacaktır. İkinci özellik, yüksek verimlilik modu ve belirli varlıklar için kredi-değer oranını önemli ölçüde artırmayı mümkün kılar… Aave V3’teki üçüncü özellik, İzolasyon Modudur ve Aave protokolüne yeni tokenler eklemeyi mümkün kılarken, protokolün geri kalanına yönelik riskleri en aza indirecektir.

Analistin AAVE’nin fiyatına ilişkin tahminleri ise şu şekilde:

Tüm bunlar sadece 3 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile AAVE’nin olması gerekenden beş kat daha düşük değerlenmiş olduğu ve adil değerinin 1.000 doların üzerinde olabileceği anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir