Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.366
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.366
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Milyonluk Takipçili Analist: Bu Altcoin’de Boğayım!

Piyasa değerine göre ne büyük 9. coin olan Solana (SOL), 1 Haziran gecesi tekrar çöktü. Bu aksaklık altcoin fiyatında %5’in üzerinde düşüşe neden oldu. Ancak, milyon aboneli Youtube kanalı Coin Bureau analisti, son ağ kesintilerine rağmen Solana’da yükseliş eğiliminde olduğunu söylüyor.

Coin Bureau analisti, Solana (SOL) ağ kesintilerini “savaş testi” olarak görüyor

YouTube programı “Digital Asset News“ hakkında bir tartışma sırasında, Coin Bureau’nun sunucusu “Guy”, altcoin’in fiyatındaki düşüşe ve Solana ağının çoklu kesintilerine rağmen SOL’a güvendiğini söyledi. Guy, Solana’nın şu anda beta aşamasında olduğunu hatırlatıyor. Ayrıca kesintileri önemli bir zarardan ziyade ağ için “savaş testi” olarak gördüğünü söylüyor.

Analist, altcoin projelerinin bu tür kesintiler yaşayabileceğini söylüyor

Guy, kesintiler hakkında olumlu bir dönüş yaparken, akıllı sözleşme platformu için endişe verici olduklarını ve “iyi bir görünüm olmadığını” kabul etti. Ancak, her Blockchain projesinin kendi zayıf noktaları ve başarısızlıkları olduğunu ve kesintilerin sadece Solana’nın kendi kusur markası olduğunu kaydetti. Analist, SOL’un mevcut fiyat düşüşünden geri döneceğini ve ekibin sonunda güvenlik açıklanalarını kapayacağını tahmin ediyor. Youtube videosunda Guy şunları söylüyor:

Kendime güveniyorum çünkü muazzam miktarda destekleri var. Üzerinde çalışan bir sürü geliştirici var. Görünüşe göre, aslında oldukça zor. Aslında geliştirmesi daha zor olanlardan biri. Sanırım [Solana’nın kurucusu] Anatoly bunun biraz cam yemek gibi olduğunu söyledi.

Guy, Solana’nın saniye başına “şaşırtıcı” işlemlerini vurguluyor. Ayrıca bunun geliştiriciler için geliştirmeleri için önemli bir teşvik sağladığını söylüyor. Ek olarak, geliştiricilerin akıllı sözleşme platformuna bağlanan büyük miktarda sermaye tarafından çekildiklerini ve tek gerçek endişenin Blockchain’in kodlamada sözde zorluğu olduğunu kaydetti. Ancak Solana, tüm bu olumlu özelliklerine rağmen Haziran başlarında bir kesinti daha yaşadı.

Solana neden çöküyor?

Altcoin 1 Haziran gecesi tekrar çöktü. Solana ekibi tarafından anında tweet’lerle bildirilen 4 buçuk saatlik bir kazaydı. Böylece bir yıldan kısa bir süre içinde bir dizi ağ kesintisindeki en son çöküş gerçekleşti.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Solana ağı, 2022’nin ilk çeyreğinde bu tür 11 ağ kesintisi yaşadı. 2 Mayıs’ta yedi saatlik bir kesinti daha yaşadı. Mayıs ayında, NFT mint botlarından yapılan rekor dört milyon işlem nedeniyle ağ tıkanmıştı.

Solana (SOL), yazım sırasında 32.27 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde %7 değer kaybetti. Bu düşüşle birlikte, 260.06 dolar ATH fiyatından %87.45 geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir