Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.572
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.572
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Milyonluk Aboneli Analist: Mart’ta Bu 6 Altcoin’e Bakın!

Kripto kanalı Coin Bureau, insanların ödüller ve pasif gelir elde edebileceği altcoin projelerini yeni bir videoda 1,97 milyon YouTube abonesine açıkladı. Dikkat çektiği altı altcoin’i, beş kritere göre sıraladığından bahsetti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Coin Bureau, bu altcoin projelerinde yükselişte

Coin Bureau, son videosunda, insanların gelir elde edebileceği altcoin’leri listelerken çeşitli faktörlere dikkat çekti. Bu faktörler arasında stake için gereken minimum tutarı, kilitleme/kilit açma süresi, doğrulayıcılar başarısız olduğunda kesme riski, sunulan yıllık faizi ve kripto varlığının zaman içinde fiyatının artma potansiyeli yer alıyor. Coin Bureau, Avalanche (AVAX) olmak üzere altı altcoin’i tercih sırasına göre sunuyor. Analiste göre Avalanche, diğer yaklaşık 5 kat daha hızlı olan uygulaması nedeniyle ETH’ye en iyi alternatiflerden biri olduğunu kanıtladı.

Guy’ın staking izleme listesinde bir sonraki proje, ölçeklenebilir birlikte çalışabilirlik ağı Cosmos (ATOM) oldu. Analist, “Cosmos stake ödülleri şu anda ATOM’larını 21 gün boyunca kilitlemesi gereken delegeler için yılda yaklaşık yüzde 15’tir. Asgari staking yok,” ifadelerini kullanıyor.

ADA, FTM, ONE ve ALGO da listede

Guy’ın radarındaki üçüncü token, Cardano’dur (ADA) oldu. “Cardano’nun stake ödülleri şu anda yıllık yüzde 5, bu biraz düşük olsa da iyi bir takas olabilir. Kullanıcılar için minimum staking miktarı yoktur, herhangi bir staked ADA için kilitleme veya kilit açma süresi yoktur. Kesinti riski de yoktur,” ifadelerini kullanıyor. Analist daha sonra kurumsal Fantom’a (FTM) bakıyor. “FTM’yi tutmamın ana nedeni, Fantom’un kripto para biriminde en iyi geliştiricilerden bazılarına sahip olması,” diyor.

Analist Harmony’yi (ONE) de sevdiğini çünkü “Avalanche, Fantom ve Ethereum’un kendisi gibi şiddetli rekabetle karşı karşıya kalan” bir Ethereum (ETH) rakibi olduğunu söylüyor. ONE için fiyat geçmişi diğer altcoinler kadar güzel görünmüyor, ancak analiste göre nispeten uzun vadeli bir yükseliş trendinde kalıyor. Guy’ın bahsettiği altıncı ve son en çok staking yaptığı varlık Algorand (ALGO) oldu. ALGO’nun staking ödülünün yıllık bazda yüzde 10’a kadar çıkabileceğini belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir