Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.535
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Milyonluk Aboneli Analist, Büyük Potansiyelli 9 Altcoin’i Duyurdu!

2021 bir patlamayla başladı ve hafif geri çekilmelerle sona erdi. Ancak, Youtube’da bir milyonun üzerinde takipçisi olan Altcoin Daily isimli bir kanalın arkasındaki analiste göre bazı altcoin projeleri büyük hamleler yapmaya devam ediyor ve patlama yaşayabilir. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Listenin başlarında, lider altcoin Ethereum yer alıyor

Analist Bitcoin’den bahsetse de listenin genelinde 9 altcoin yer alıyor. Öncelikle Ethereum geliyor.  Ethereum 2.0’da mevduat sözleşmesi, 30 milyar değerini aştı. Para yatırma sözleşmesi, kullanıcıların ana ağdan, proof-of-stake ağı olan Beacon Chain’e para aktarmalarına olanak tanır. Ethereum 2 mevduat sözleşmesine giren herhangi bir miktarda para, kısa vadede çıkamaz. EIP 1559’un yayına girmesinden bu yana, 1,44 milyon ETH yakıldı. Bu yıl tamamlanması beklenen ETH 2.0 geçiş süreci ve beraberinde gelecek özelliklerin ETH’yi deflasyonist yapması bekleniyor.

Bir sonraki proje, Uniswap (UNI) oldu. Uniswap, DeFi tokenlarının otomatik ticaretini kolaylaştırma rolüyle tanınan popüler bir merkezi olmayan ticaret protokolüdür. Uniswap, yakın bir zamanda Polygon’a (MATIC) konuşlandırıldı. Uniswap v3, 45 milyon dolarlık kilitli toplam değere ulaştı.

Altcoin Daily’nin listesinde Polygon (MATIC) da yer alıyor. Analiste göre yaklaşmakta olan “layer-2 savaşları” için proje, şu an mükemmel bir konumda. MATIC’in zaten likiditesi olduğundan bahseden analist projenin arkasında büyük bir topluluk ve kurumsal destek olduğuna dikkat çekiyor. Tüm bunlarla beraber 2022’nin layer-2 ve Polygon yılı olabileceğini düşünüyor.

İki altcoin ve oyun projesi dikkat çekiyor

Bahsedilen bir sonraki altcoin’ler Immutable X (IMX) ve Gods Unchained (GODS) oldu. Immutable X, Ethereum’daki NFT’ler için ilk layer-2 ölçekleme çözümü olarak kendisini konumlandırıyor. Gods Unchained, oyunculara oyun içi öğelerin gerçek sahipliğini veren, oynaması ücretsiz bir taktik kart oyunudur.

Magic The Gathering: Arena’nın eski oyun direktörü tarafından yönetilen oyun, rekabetçi bir ortama odaklanıyor; bu, oyuncuların çok çeşitli taktiklerle mücadele edebilecek desteler oluşturarak rakiplerini stratejik olarak alt etmeleri gerektiği anlamına geliyor. Şimdi Immutable X; bu oyunu hızlı, kolay, ucuz ve Ethereum Blockchain’de güvenli hale getirmek için Gods Unchained’i güvence altına aldığından işbirliği yapıyorlar.

Analist, fiziksel avantaj sunan kripto paralara vurgu yapıyor

Öte yandan Tezos (XTZ), listedeki bir sonraki altcoin oluyor. Tezos, Ethereum’dan çok farklı olmayan bir şekilde akıllı sözleşmelere dayanan bir Blockchain ağıdır. Ancak arada büyük bir fark var: Tezos, daha gelişmiş bir altyapı sunmayı hedefliyor. Tezos, fiziksel giyim avantajlarıyla birlikte Tezos’ta NFT’lerde fark yaratan büyük şeyler yapıyor. GAP, Tezos tabanlı NFT koleksiyonlarını piyasaya sürüyor. NFT’lerden bazıları sınırlı sayıda fiziksel kapüşonlu olacak.

Bir sonraki proje Helium (HNT). Helyum Ağı, 450.000’den fazla hotspot ile öne çıkıyor. Helium, nesnelerin interneti çağında 5G alternatifi olarak görüldüğü için istikrarlı bir şekilde büyüyor. Analiste göre Helium, kaliteli ve VC destekli bir projedir. Helium, tamamen fiziksel ve merkezi olmayan kablosuz ağların oluşturulmasını teşvik etmek için oluşturulmuş halka açık Blockchain’dir.

EGLD ve dYdX de listede yer aldı

Elrond (EGLD) bahsedilen bir sonraki proje oldu. Elrond, sharding kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolüdür. Proje kendisini fintech, DeFi ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Elrond ağının önde gelen kripto ödeme sağlayıcısı Utrust’ı satın aldığını duyurdu. Utrust, EGLD’yi entegre etti. Analist, bu durumda on binden fazla işletmenin dolaylı olarak EGLD’yi kabul edebileceğine dikkat çekiyor.

Son olarak; Bitcoin, Etherum, Solana gibi varlıklar için ticaret için merkezi olmayan bir borsa platformu olan dYdX (DYDX)’ten bahsediliyor. Borsa, anında çözülen ve ucuz işlemler için layer-2 Ethereum’da kullanıma sunuldu. Proje, merkeziyetizliğe oldukça fazla önem vermesiyle gündeme geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir