Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.787
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.787
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin Yakında 2x Yapacak!

Popüler bir Youtube analisti, Ethereum’un son zamanlardaki cansız performansının ortasında bir PoS Blockchain’in ralli yapabileceğini söylüyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, güncel altcoin fiyat tahminlerine göz atalım.

İşte güçlü bir Ethereum rakibinin geleceğine ilişkin tahminler

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Coin Bureau analisti, Ethereum durgunken Cardano’nun (ADA) nasıl yükselebileceğini tartışıyor. “Guy” lakaplı kripto analisti, 2.03 milyon abonesine Cardano’nun sahne arkasında benimsenmede bir patlamaya tanık olduğunu söylüyor:

Benzersiz Cardano cüzdanlarının sayısı %50’den fazla arttı. Cardano ürünlerinin sayısı iki katından fazla yükseldi, düzinelerce DApp devreye alındı, yüzlerce Cardano DApps geliştiriliyor. Bu, bireysel yatırımcılardan ve kullanıcılardan gelen ADA için hala çok fazla talep olduğunu gösteriyor. Kurumsal yatırımcılardan da ADA için önemli miktarda talep geldiğini unutmayın.

Cardano’nun neden düşüşte olduğu konusunda Guy, dokuzuncu en büyük kripto para biriminin Bitcoin (BTC) ile yüksek oranda ilişkili olduğunu söylüyor. Fintech şirketlerinden gelen yoğun satışların da ADA’nın mevcut fiyat hareketine katkıda bulunduğunu ekliyor:

Bu sözde güçlü talebe rağmen ADA’nın fiyatının düşmeye devam etmesi tek bir anlama gelebilir… Başka bir yerden daha fazla satış baskısı geliyor. En iyi tahminim, ekiplerini agresif bir şekilde genişleten, ortaklıklar kuran, yaklaşan Cardano projelerini destekleyen ve hatta Cardano altyapısı oluşturmak için kripto ile ilgili şirketleri doğrudan satın alan IOG, Emurgo ve Cardano Vakfı. Bunun uzun vadede ADA için ciddi bir büyümeye yol açacağına şüphe yok, ancak bu satış baskısının kısa vadede ADA’nın fiyat potansiyelini bastırdığına da şüphe yok.

Altcoin projesinin geleceği yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı

Cardano’nun fiyatının ne kadar yükselebileceği konusunda analist, bunun Blockchain’in gelecekteki gelişmelerine bağlı olacağını söylüyor:

Bu sürekli satış baskısını Cardano’nun devasa piyasa değeriyle birleştirdiğinizde, ADA kısa vadede buradan 2 kat daha fazla çekecek kadar şanslı olacak. Ancak ADA’nın uzun vadeli potansiyeli söz konusu olduğunda bu çok farklı bir hikaye ve ADA’nın uzun vadede ne kadar yükseğe çıkabileceği nihayetinde Cardano’nun yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir