Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.525
% 3.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.525
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin İnsan Dolandırıyor!

Ünlü Youtuber ve kripto traderı Ben Armstrong, altcoin projesi Celsius ve CEO’suna dava açıyor. Ayrıntılar içini bizi takip etmeye devam ediniz.

Ben Armstrong, Celsius’a dava açıyor

Son birkaç gün içinde, Celsius Network kripto ekosisteminde sert bir darbe yaşadı. Bitcoin’in düşüşü, şirketi tasfiyeyi önlemek için daha fazla DAI borcu almaya zorladı. Şimdi, en popüler varlıklardan biri ve yatırımcı Celsius’u mahkemeye çıkarmak için harekete geçti. Bu yüzden, şirket kendi kullanıcı tabanından daha fazla tepkiyle karşı karşıya.

Bir tweet’te, yatırımcı ve YouTuber Ben Armstrong, Celsius Network ve kurucusu ve CEO’su Alex Mashinsky’ye karşı toplu dava açma kararını duyurdu. Şirketin insanları dolandırdığını ve etkilenenler arasında olduğunu iddia ediyor.

https://twitter.com/Bitboy_Crypto/status/1537035381375483904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1537035381375483904%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthecryptobasic.com%2F2022%2F06%2F15%2Ffamous-youtuber-ben-armstrong-bringing-a-class-action-lawsuit-against-celsius-and-its-ceo%2F

Borçları kapatmak için hesap bakiyesi kullanılamıyor

Armstrong’a göre, Celsius’taki hesabında borçları ödemek için yeterli para var. Ancak altcoin aynı amaç için onlara daha fazla para göndermesini istiyor. Armstrong, şu açıklamayı yaptı:

Sizden onlara daha fazla para göndermenizi istenmeden, paranızı çekemeyeceğiniz iflas etmiş bir şirket düşünün. Kelimenin tam anlamıyla mantığa meydan okuyor. O halde kendinize şu soruyu soruyor olabilirsiniz: “Neden hesabınızda bulunan para/kripto/stablecoin ile krediyi ödemenize izin vermiyorlar?

Ben Armstrong: Bu altcoin projesi bizi dolandırıyor!

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere temel olarak, fonları donduruldu. Bu nedenle Armstrong, zaten iflas etmiş bir şirkete daha fazla para göndermekten çekiniyor. Şirketin iflas ettiğini ve hesapta olduğu iddia edilen paranın gerçekten orada olmadığını iddia ediyor. Bu bağlamda Armstrong, şunları söylüyor:

Harika ve mantıklı bir soru. Sorduğuna sevindim. Tamamen şaşırtıcı oldukları içindir. Hesabımızda görünen para aslında orada değil. Kullanamamamızın tek nedeni bu. Orada değil. Ve bu salaklar daha fazlasını göndereceğimizi düşünmeye cüret mi ediyor?

Ben Armstrong’a göre bu, kredileri ödemek için kullanıcılardan taze para getirmeye çalışmak için saf bir aldatmaca. Armstrong, şöyle devam ediyor:

Görüyorsunuz, Ethereum belirli bir sayıya ulaştığında tasfiye oluyoruz. Krediye karşı tüm teminatımızı kaybediyoruz. Bu yüzden ceplerini doldurmak için piyasadaki korkudan yararlanmaya çalışıyorlar.

Görünüşe göre Celsius, 16.500 dolar BTC fiyatıyla en büyük pozisyonları için tasfiyeye sahip. Armstrong, tasfiyenin yakında gerçekleşeceği görüşünde. Armstrong, şunları söylüyor:

İflasa doğru giderken. Hata yapma, bu noktada oyunlarını gördüğüme göre, en büyük pozisyonlarının BTC için yaklaşık 16.500 dolardan tasfiye edilmesi sadece an meselesi. Bu geliyor. Bunu biliyorlar. Bu yaklaştıkça, tüm durakları çekiyorlar.

Ben Armstrong’un altcoin projesine karşı davası destek buldu

Birkaç gün önce, Celsius tüm para çekme, takas ve transferlerin durdurulduğunu duyurdu. Armstrong’a göre, bu bir aldatmaca. Çünkü kelimenin tam anlamıyla insanların parasını rehin tutuyorlar.

Ben Armstrong’un toplu dava açma kararı, kripto piyasasında bunun doğru karar olduğunu düşünen birçok kişide yankı buldu. Aslında, Armstrong, davasının yanı sıra ABD SEC gibi diğer ilgili makamlar tarafından alınan tedbirlerin, Celsius’u ve CEO’sunu kabahatlerinden dolayı cezalandırmayı başaracağından emin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir