Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.799
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.799
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu Altcoin, En İyilerden Olabilir!

Milyon aboneli Youtube kanalı Coin Bureau analisti, Tezos’un (XTZ) evrim odaklı mimarisi nedeniyle “en iyi altcoin projelerinden” biri olmaya hazırlandığını söylüyor. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını akılda tutarak, analist Guy’ın Tezos (XTZ) yorumlarını inceleyelim.

Altcoin projesi piyasa devleri arasına katılmaya hazırlanıyor

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız “Guy”, yakın tarihli YouTube yayınında, Ethereum rakibi Tezos’un baskın altcoin projelerinden biri olabileceğini söyledi. Videonun bir kısmında analist, Tezos’un adaptasyon yeteneğinden bahsediyor:

Tezos, yalnızca hayatta kalmakla kalmayıp aynı zamanda gelişebilmesi için açıkça gelişmek üzere tasarlanmış birkaç kripto para biriminden biridir. XTZ, en iyi kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerliyor.

2018’de piyasaya süren XTZ, sıfırdan uzun vadeli yükseltilebilirlik, açık katılım, işbirliği ve akıllı sözleşme işlevselliğini kapsayacak şekilde tasarlandı. Projenin web sayfasına göre Tezos, yönetişim ve açık kaynak platformundan, ağın Blockchain teknolojisini benimseme ve kullanımının önündeki önemli engelleri ele almasına izin veriyor.

Analistin beklentileri

Analist, Tezos’un ilk dönemlerinde Bitcoin ve Ethereum’un büyüme oranıyla karşılaştırıldığında, birkaç yıl piyasaya ısındıktan sonra nispeten düşük değerde kaldığını belirtti. XTZ’nin orijinal ICO fiyatından sadece 10 kat daha fazla olduğunu, diğer altcoin devlerinin bu süre zarfında 20 kattan fazla değer kazandığını açıkladı. Analist, Tezos Vakfı ve kurumsal yatırımcıların XTZ satmasını, fiyat için potansiyel bir baskılayıcı olarak yorumluyor. Bununla birlikte, şimdiye kadarki düşük fiyat hareketine rağmen XTZ için olumlu bir senaryo öngörüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir