Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.357
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.357
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 5 DeFi Altcoin’i İnanılmaz Artabilir!

Popüler kripto analisti Ben Armstrong, 2022’de maksimum kar elde edebileceğini düşündüğü 5 DeFi altcoin projesini paylaşıyor. Biz de coinmuhendisi.com olarak analistin paylaşımlarını okuyucularımız için bir göz attık.

Analistin maximum kar için takip ettiği DeFi altcoin projeleri

Aave (AAVE)

Aave, mevduat ve borçlanma varlıklarından faiz kazanmak için açık kaynaklı ve gözetimsiz bir likidite protokolü. Aave, TVL’de 11 milyar doları aşan bir numaralı multi-chain DeFi protokolü. Aave, geliştiricilerin flash kredileri için tasarlanmış olduğundan kullanıcıların sıfır teminatla ödünç almalarına olanak tanıyor. Analiste göre bu durum altcoin’i uzayın mutlak devi yapıyor.

PancakeSwap (CAKE)

Analiste göre, PancakeSwap (CAKE), oyundaki en lezzetli otomatik piyasa yapıcı (AMM) ve 5 milyardan fazla TVL’si var. Analist, PancakeSwap’ın, kullanımının oldukça kolay ve alandaki en eksiksiz DeFi projesi olduğunu belirtiyor. Bu yüzden yakın gelecekte maksimum kar elde edebilecek ikinci platform olduğunu düşünüyor.

Raydium (RAY)

Raydium, Serum DEX için Solana üzerine kurulu bir AMM ve likidite sağlayıcısı. Analiste göre Raydium, en iyi fiyat takaslarını elde etmek için Solana ile etkileşime giren en iyi görünen bölme protokolü. Analist, RAY’ın, token lansman etkinliklerine erişimin yanı sıra cömert stake seçenekleri de dahil olmak üzere sahiplerine bir dizi avantaj sunduğunu belirtiyor.

Trader Joe (JOE)

Trader Joe, sadece takas ve ticaret için bir DEX değil, ayrıca stake etme, verim çiftçiliği, borç verme ve topluluk yönetimi gibi bir dizi cihaz özelliği sunuyor. Analiste göre, kullanıcıların tek bir tıklama ile token’leri LP token’lerine dönüştürmelerini sağlayan ZAP adlı harika bir özelliği var.

Ocean Protocol (OCEAN)

Ocean, kullanıcıların verilerini ERC 20 veri token’leri aracılığıyla paraya çevirerek, gerçek değerini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyor. Analiste göre Ocean, ciddi dalgalar yaratmaya hazır, bu yüzden listede bahsedilecek son platform.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir