Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.387
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.387
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyonluk Aboneli Analist, 15x Yapabilecek 7 Altcoin’i Duyurdu!

Kripto piyasası düşüş eğilimini savunurken, çoğu altcoin projesinin son 24 saatlik kazanımları kırmızı tarafta. Bu yazıda, milyon aboneli Youtube analisti Alex Becker’in 15x beklediği 7 altcoin projesini, tahminlerin keskinlik bulundurmadığını akılda tutarak inceleyelim.

Alex Becker’in listesinden, 2022’de takip edilebilecek 7 altcoin

Analistin 15x beklediği ilk altcoin Solana (SOL), DeFi çözümleri sağlamak için Blockchain teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de başlatıldı. SOL 135.47 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 42 milyar doların üzerinde, bu da SOL’un 5. sırada kalmasına yardımcı oluyor.

Bahsedilecek bir sonraki potansiyel altcoin Avalanche (AVAX), kesinlik süresi (finality) ile ölçülen Blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformudur. Aynı zamanda AVAX oldukça hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostudur. Analiste göre AVAX iyi satın alma fırsatlarına sahip değil, ancak bir süre daha piyasa düzeltmesine dayanabilirse, potansiyel olarak pump dalgalarını çoğaltabilir.

Listedeki üçüncü proje Polygon (MATIC), Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. MATIC 2,04 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 14 milyar doların üzerinde. Analiste göre 2022’de yatırımcıların dikkatini çekebilecek bir altcoin.

Bahsedilecek bir sonraki altcoin Fantom (FTM), kendi konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformudur. FTM 2.26 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 5 milyar doların üzerinde.

Sıradaki altcoin Cosmos (ATOM), Blockchain endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözmek için kendi çözüm yöntemlerini sunuyor. Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” PoW protokollerine bağlı bir Blockchain ekosistemi sağlayarak bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

Listedeki bir sonraki potansiyel altcoin Terra (LUNA), fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için fiat stablecoin’leri kullanan bir Blockchain protokolüdür. Projenin web sitesine göre Terra, fiyat istikrarını ve fiat para birimlerinin geniş çapta benimsenmesini Bitcoin’in (BTC) sansür direnciyle birleştirir ve hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunar.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız listedeki son proje Moonriver (MOVR). Moonriver, Kusama’da Ethereum uyumlu, akıllı sözleşmeli bir “para chain”dir. Kalıcı olarak teşvik edilen bir canary ağı sağlayan Moonbeam’e eşlik eden bir ağ olması amaçlanmıştır. MOVR’nin fiyatı 150.28 dolar ve piyasa değeri yaklaşık 413 milyon dolar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir