Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.288
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.288
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Milyarları Yöneten İsim, Kripto Yatırımcılarını Uyardı: Bu 6’sına Bakın!

260 milyar dolarlık varlığı yöneten Morningstar Investment Management’ın baş yatırım sorumlusu Dan Kemp, Y kuşağı ve Z kuşağı yatırımcılarının kripto paradan uzaklaşması için doğru zaman olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, yatırım yapılabilecek 6 varlığa dikkat çekiyor coinmuhendisi.com olarak Kemp’in röportajını aktarıyoruz…

Dan Kemp’ten kripto para yatırımcılarına tavsiye geldi

Kemp, “Yeni yatırımcı grubunun varlıklarının çok büyük bir kısmını kriptoda tutması muhtemel ve bundan önemli kazançlar görmüş olacaklar. Ancak sadece kriptoya yatırım yaptılar ve bu yıl gördüğümüz gibi, çok çeşitli potansiyel kripto sonuçları var. Kripto sonsuza kadar yükselmeyecek, bu yüzden yatırımcıların yükselmediği durumda ne kadar açıkta olduklarını düşünmeleri gerekiyor,” ifadelerini kullandı. Çeşitlendirme, bireysel bir yatırımcının portföyünü enflasyon gibi makroekonomik faktörlerden koruyabilir.

Kemp, bu pazardaki güçlü duygusal yatırım derecesi nedeniyle yatırımcıları kriptodan uzaklaşmaya ikna etmenin genellikle zor bir görev olduğunu kabul etti. Kemp, genç yatırımcıların kripto ağırlıklı portföylerini potansiyel bir çöküşten korumak için kullanabilecekleri “daha az moda” pazarlar, sektörler ve varlık sınıfları hakkında konuştu. Kemp’in paylaştığı altı varlık türü İngiltere hisse senetleri, Japon hisse senetleri, Çin hisse senetleri, finansal hisse senetleri, enerji hisse senetleri ve tahviller oldu.

İlk olarak, ABD dışındaki iki gelişmiş pazarın – İngiltere ve Japonya – kripto yatırımcıları için ilişkisiz getiriler sunduğunu savundu. Çinli emlak geliştiricisi Evergrande’nin borç temerrütlerini çevreleyen endişelere rağmen, Kemp, Morningstar’ın yükselen piyasaların yatırım oyunu olarak Çin konusunda da yükselişte olduğunu söyledi. Kemp, finans ve enerjinin şu anda hedeflenecek en güçlü sermaye sektörlerinden ikisi olduğunu söyledi. Son olarak, Kemp, düşük risk seviyesinde düşük yüzdeli getiriler sunan tahvilleri tavsiye etti. Borsa çöküşüne ilişkin endişelerin artması durumunda, genç yatırımcıların özellikle sabit geliri çeşitlendirmeye çalışması gerektiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir