Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.221
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.221
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyarderden Dev Altın ve Bitcoin Tahmini: Bu Seviyelerde Toplayacağım!

Amerikalı yatırımcı ve fon yöneticisi Bill Miller, yakın tarihli WealthTrack röportajında portföyünün yarısını Bitcoin’in (BTC) oluşturduğunu paylaştı. Ayrıca, altın arzının 18.000 dolar ardından büyük miktarda arttırılacağını söyleyen tecrübeli analist, bu durumun Bitcoin’de bir “sigorta” algısı yaratacağını düşünüyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Bill Miller, Bitcoin maliyetini paylaşıyor

40 yıllık tecrübeli yatırımcı, Bitcoin’in enflasyondan etkilenmeyen tek ekonomik varlık olduğunu iddia ederek, Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett’in “Bitcoin değer açısından 0 ” iddialarına karşı çıkıyor. Hatta, 30.000 dolardan tekrar Bitcoin satın almaya başladığını paylaşıyor.

Altın arzı 18.000 doların ardından arttırılabilir

Bitcoin’den sonra altına değinen Miller, değerli metalin 18.000 dolara çıkması halinde arzının büyük miktarda artacağını, çünkü madencilerin daha fazlasını çıkarmaya teşvik edileceğini açıklıyor. Röportajın bir kısmında, tecrübeli yatırımcı, kripto para gelişimini matbaa ve buhar makinesininkiyle karşılaştırarak kendisini “Bitcoin gözlemcisi” olarak tanımlıyor. Miller’e göre hükümetlerin altın arzına el koymaya karar vermesi durumunda, Bitcoin bir sigorta görevi görebilir. Miller, değerli metalin son 10 yılda negatif getiri sağladığına, “dijital altın” Bitcoin’in ise son 10 yılda dünyadaki hemen hemen her varlıktan daha iyi performans gösterdiğine işaret ediyor. Diğer yandan, riskten korunma fonu yöneticisi Ray Dalio, yakın tarihli açıklamalarında Bitcoin’in tıpkı altın gibi yasaklanabileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir