Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.146
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.146
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Milyarder Yatırımcı: Bu Kripto Parayı Al ve Satmayı Unut!

Meksika’nın üçüncü en zengin insanı Ricardo Salinas Pliego, yatırımcılara Bitcoin satın almalarını, fiyat düşükken satın eklemeye devam etmelerini ve satma endişesi duymadan kripto yatırımlarını unutmayı tavsiye ediyor.

Milyarder Ricardo Salinas Pliego’dan kripto yatırımı tavsiyesi

Meksika’nın üçüncü en zengin milyarderi Ricardo Salinas Pliego, Cumartesi günü yatırımcılarına Bitcoin tavsiyesinde bulundu. Salinas, telekomünikasyon, medya, finans ve bireysel sektörlerinde faaliyet gösteren bir holding olan Grupo Salinas’ın kurucusu ve başkanı. Forbes’un milyarderler listesine göre serveti şu anda 13 milyar dolardan fazla. Milyarder, Twitter takipçilerini Cumartesi günü fiyat hala ucuzken Bitcoin satın almaya ve satın almaya devam etmeye şu tweet’le çağırdı:

Önce Bitcoin satın almalısınız (ve fiyat düşükken bunu yapmaya devam edin), ardından BTC’nizi tutmalı ve satmaktan kaçınmalısınız… İnanın bana daha sonra teşekkür edeceksiniz.

Geçen yılın Kasım ayındaki ATH seviyesinden bu yana Bitcoin, değerinin %40’ından fazlasını kaybetti. Nasdaq listesinde yer alan bir şirket olan Microstrategy, ABD Senatörü Ted Cruz ve El Salvador hükümeti, düşüşü satın alanlar arasında yer alıyor.

Salinas ilk defa BTC çağrısı yapmıyor

Geçen yılın Haziran ayında Salinas şunları söylemişti:

Bitcoin, dikkate değer özelliklere sahip bir varlıktır. Bence Bitcoin’in tüm özellikleri onu modern dünya için altın yapıyor.

Öte yandan Salinas, fiat para birimine sık sık karşı çıkarak bir aldatmaca olduklarını söylüyor:

Hükümetler Bitcoin’i hor görüyor… Bireylerin itibari para tuzağından kaçabilmeleri onları rahatsız ediyor çünkü fiat para bir aldatmacadır.

Kasım ayında Salinas, ABD’deki “sahte para üretimi hacmine” atıfta bulunarak, “iyi yaşlı ABD, diğer pervasız üçüncü dünya ülkelerine giderek daha çok benziyor” dedi ve “hemen Bitcoin satın alın” tavsiyesi verdi. Geçen yılın Aralık ayında “fiat para birimlerinden uzak durun” dediği şu açıklamaları yaptı:

Dolar, euro, yen veya peso kullansanız da senaryo aynıdır. Yalan ve kağıttan yapılmış sahte para. Merkez bankaları geçmişte olduğundan daha fazla para basıyor. Paranızı Bitcoin’e ayırın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir