Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.055
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.055
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Milyarder Yatırımcı, Bu 4 Altcoin’i Övdü: Onlarsa Sıfıra Gidecek!

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, bu ayın başlarında iki büyük altcoin çöküşünün ve milyarlarca doların tasfiyesinin ardından değişen kripto manzarasını yorumluyor ve bu altcoin’leri övüyor.

“LUNA’nın çöküşü sırasında bu altcoin performansıyla dikkat çekti”

coinmuhendisi.com haberlerinde görüşlerine yer verdiğimiz Kevin O’Leary, verdiği yeni bir röportajda, TerraUSD (UST) algoritmik stablecoin ve ona bağlı Terra’nın (LUNA) dramatik çöküşünün, büyüyen bir endüstrinin acı verici bir parçası olduğunu söylüyor:

Bence bu aslında kripto piyasası için bir olgunlaşma süreci. Kripto projelerinin iki temel sepeti var. Bunlardan biri, oldukça spekülatif tokenler ve UST ve LUNA’nın buna kesinlikle uyduğunu söyleyebilirsiniz. İnsanlar bir stablecoin’in istikrarlı olması gerektiğini anladılar ve bu, onun varlık değerinde bir şey tarafından desteklenmesi gerektiği anlamına geldiğinden, stablecoin’ler bağlamında eski fiyatlarına geri dönmeleri pek olası değil.

Shark Tank yıldızı daha sonra, finansal hizmetler şirketi Circle’ın sahibi olduğu USD Coin’in (USDC) son piyasa çöküşü sırasında diğer sözde stablecoin’ler gibi sendelemediğini belirtiyor:

USDC’nin bu şekilde düzeltme görmediğini not edebilirsiniz. Aslında, gerçekten ezilmiş olan diğer algoritmik veya diğer nicel veya spekülatif stablecoin’lerin bu toplu düzeltmesi döneminde, USDC ihraç eden şirket Circle, Fidelity’den 200 milyon dolar ve Blackrock’tan 200 milyon dolar toplamayı başardı. Bu, şirket için özsermaye açısından eşi görülmemiş bir şey.

Hangi projeler zirveye çıkacak ve hangileri tamamen ortadan kalkacak?

Ünlü milyarder, Blockchain dünyasındaki diğer spekülatif nişlerin de, Non Fungible Token’ler (NFT) gibi fiyat düşüşleri gördüğüne dikkat çekiyor:

Bütün spekülatif şeylere sahipsiniz, NFT’ler düzeltti. Kriptonun Las Vegas tarafında kabus gibi bir düzeltme oldu ve bence bu, buğdayı samandan veya dilerseniz kremayı sütten ayırmaya yardımcı olması açısından çok iyi.

Kevin O’Leary, uzun vadede kripto varlıklarına olan inancını yeniden teyit ederek, sonuca varıyor. Hangi projelerin zirveye çıkacağını ve hangilerinin tamamen ortadan kalkacağına dair şunları söylüyor:

Üretkenlik açısından kripto konusunda iyimserim. Her zaman şunu söylemişimdir: Bitcoin bir kripto para değil, yazılımdır. Ethereum yazılımı. Solana’nın yazılımı. Helium yazılımı. Polygon yazılımı…Bu projelerden hangisinin kazanacağını bilmiyoruz, ancak tüm önerme, bunları finansal hizmetler için istemenizdir. Hala 10 yıl içinde kriptonun ekonominin 12. sektörü olacağına inanıyorum, ancak mevcut tüm tokenler var olmayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir