Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.937
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.937
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Milyarder Yatırımcı: Bu 3 Altcoin’e Odaklandım! Favorilerim…

Ünlü kripto milyarderi Brock Pierce, en sevdiği 3 yatırım alternatifini paylaşıyor. Ayrıca Bitcoin maksimalistlerinin neden yanıldıklarını açıklıyor. Kendi kendini yetiştirmiş bir milyarder olan Brock Pierce, dünyanın en büyük kripto para savunucularından biri.  Pierce, ateşli bir Bitcoin boğasıdır, ancak yine de Bitcoin “maksimalistlerinin” bir hata yaptığını söylüyor. Dünyanın en büyük kripto parasının yanı sıra en sevdiği üç altcoin projesini paylaşıyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

3 favori altcoin projesi

Kendi kendini yetiştirmiş girişimcilerin çoğunun aksine, Brock Pierce zengin olmadan önce ünlüydü. 41 yaşındaki kripto para milyarderi, Disney’in “The Mighty Ducks” filmindeki rolü sayesinde 13. doğum gününden önce geniş çapta tanındı. Pierce, 1990’ların sonlarında Hollywood’a veda etti ve ana akım haline gelmeden 10 yıldan fazla bir süre önce kripto para birimlerine dahil olmaya başladı. O zamandan bu yana geçen yirmi yılda, Pierce kriptodaki en büyük isimlerden biri haline geldi. Kripto odaklı bir risk sermayesi şirketi olan Blockchain Capital ve piyasadaki en büyük stablecoin olan Tether‘i kurduktan sonra, Pierce artık dünyanın en etkili kripto varlık savunucularından biri.

Pierce, dünya liderlerini kripto konusunda eğitmeyi en önemli önceliklerinden biri haline getirdi. Geçen sonbaharda, ülke Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul ederken El Salvador Başkanı Nayib Bukele’ye rehberlik eden kripto ekibine liderlik etti. Bu eşi görülmemiş bir zaferdi. Insider’a yakın tarihli bir röportajda, “30’dan fazla hükümetteki” liderlerin kendisi ile El Salvador’un ayak izlerini takip etme konusunda görüştüklerini söyledi. 2022’de ABD Senatosuna girmeye çalışarak kripto dostu düzenleme mücadelesini kendi ellerine almayı planladığını doğruladı. Pierce konu hakkında şöyle diyor:

Açıkça ABD’nin sürece nasıl dahil olduğuna çok ciddi bir şekilde bakıyorum ve neler olduğunu gerçekten anlayan insanların masaya oturması ve bu konuşmaların gerçekleşmesiyle başlıyor. Washington DC’de seçilmiş yetkililerimizle, eyalet ve federal düzeyde yasama meclisi ile konuşarak ve halkımızla ilgili akıllıca, bilinçli kararlar verebilmeleri için gerekli bilgileri sağlamaları için bilgilendirmeye çalışarak çok zaman harcıyorum.

Pierce için kripto, gelecek vaat eden bir teknolojiden veya servet depolamak ve inşa etmek için bir yoldan daha fazlası. Bunu, “gölge” ve “şeffaflık” ile işaretlenmiş bir finansal sistemde hesap verebilirliği geri getirerek ve ekonomiyi herkes için çalışmak üzere “demokratikleştirip merkeziyetçilikten uzaklaştırarak” “herkese ekonomik fırsat” vermenin bir yolu olarak görüyor. Pierce, “İnternet gibi bu teknolojinin etkileri önemli ve geniştir, ancak özünde sadece bir veritabanıdır. Ve bu dağıtılmış veritabanıyla, muhtemelen her şeyi etkileyecek her türlü şeyi yapabiliriz” ifadelerini kullanıyor.

“Maximalistler” yanılıyor: Dikkate alınması gereken üç Bitcoin alternatifi

Pierce’ın Bitcoin’e olan sarsılmaz inancına rağmen, bir Bitcoin maksimalist değil. “Maxis” olarak adlandırılanlar, dünyanın en büyük tokeninin yanı sıra tüm blockchain tabanlı kriptoların daha düşük olduğuna inanıyor. Pierce’in görüşüne göre ilerlemeye zarar veren dar bir düşünce çizgisi. Pierce, “Görüşlerimde başarılı olabilecek şeylere kapıları kapatacak kadar katı olmak istemiyorum. Eğer biri dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi başarırsa, hepimiz kazanırız. Öyleyse neden başarılı olabilecek bir teknolojinin kapısını kapatmak isteyeyim ki?” şeklinde konuşuyor.

Pierce, sahip olduğu ve beğendiği üç BTC alternatifi altcoin projesinden bahsetti, ancak bu fikirler yatırım tavsiyesi değil. Bu üç altcoin projesine dair Pierce’in yorumlarına başlıyoruz. EOS hakkında ünü yatırımcı şöyle diyor:

Çok aktif olduğum ve şu anda yeniden dahil olduğum projelerden biri EOS adlı bir proje. Yaratılışında yer aldım. 4 milyar doların üzerinde satışla zamanının en başarılı altcoiniydi. Ve bu proje olgunlaşıyor ve bundan gerçekten ilginç şeyler çıkıyor. Bu yüzden şu anda zamanımın ve dikkatimin büyük bir kısmını bu projeye odaklıyorum.

Bit Digital (BTBT) hakkında konuşan yatırımcı şunları söyledi:

Bir Riot (RIOT) veya Marathon’a (MARA) benzer. Çok büyük madencilik operasyonu olan Bit Digital’in yönetim kurulunda oturuyorum. Bu yüzden, yapmasaydım o tahtada oturmazdım. Bu düşüncelerde potansiyel görmüyorum. Bence, evet, bu yatırım yapmak ve sektöre açılmak için makul bir yol.

Yatırımcının Coinbase (COIN) hakkındaki yorumları şu şekilde:

Ben bir Coinbase hissedarıyım. Firmam, Blockchain Capital – veya önceki firmam aracılığıyla – Coinbase’de oldukça büyük bir yatırımcıydık ve bu yatırım hakkında çok, çok halka açıktık. Halka açık şirkette hisse tutmaya devam ediyorum, Şahsen ben bir hayranıyım. Açıkçası Coinbase bu alanda oldukça başarılı bir iş oldu. Yine de insanları, bu alana yatırım yapacaksanız, temel varlıklara doğrudan maruz kalmaya teşvik ederim. Ancak, kamu hisse senetleri aynı zamanda, şu veya bu anlamda, sektöre maruz kalmanın bir yoludur. Elbette, sektörde yeniyseniz ve kriptoyu nasıl satın alacağınızı, tutacağınızı ve güvence altına alacağınızı bilmiyorsanız, bu geleneksel bir şekilde biraz açığa çıkmanın güvenli bir yolu olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir