Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.175
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.175
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Milyarder Ether Balinaları, SHIB ve Bu Altcoin’den Hızla Alıyor!

Milyarder Ether balinaları Shiba Inu ve ApeCoin’e yüz milyonlarca dolar yatırıyorlar. Ethereum balinaları, Shiba Inu’da ve yeni listelenen Bored Ape Yacht Club’ın ApeCoin’i etrafında toplanıyor. Balinaların SHIB ve APE alımlarını Coinmühendisi.com olarak masaya yatırıyoruz.

SHIB ve ApeCoin’e hücum var

Kripto balinaların kripto işlemlerini yayınlayan bir kaynak olan WhaleStats tarafından toplanan işlem verilerine göre, bilinmeyen bir ETH balinası 89.128.210 dolar harcayarak toplam 6 dolarlık bir ücret karşılığında toplam 3.713.675.424.944 SHIB satın aldı. WhaleStats’ta 216. sırada yer alan balina varlığı, şu anda toplam varlıklarının %59,69’u olan 168,7 milyon dolar değerinde Ethereum’a sahip. Shiba Inu, bahsedilen değerde ikinci sırada yer alıyor ve balina cüzdanının %31,29’unu oluşturuyor. Tether ve LINK sırasıyla 17,9 milyon dolar ve 7,4 milyon dolar ile üçüncü ve dördüncü sırada yer alıyor.

WhaleStats ayrıca 4.208.000 dolar değerindeki APE tokenlerini silip süpüren ve işlem ücretlerinde 5 dolar harcayan başka bir ETH balinası tespit etti. En büyük balinalar listesinde 20. sırada yer alan balina varlığının toplam cüzdan değeri 2,20 milyar dolar. Yatırım tahsislerine ilişkin daha derin bir inceleme, onu metaverse bağlantılı projelere ve DAO’lara derinlemesine dalmış olarak gösteriyor. Bununla birlikte, hem Shiba Inu hem de ApeCoin geliştiricilerinin güçlü muhafazakarlardan oluşan bir zırhı ve planlarını desteklemek için harika bir hikayeleri olduğu için, balinaların neden yeni bulunan yatırım araçlarına binmek için çaba harcadığı görülebilir.

Shiba Inu yatırımcılar için cazibesini koruyor

Bildirildiği gibi, başarılı BAYC NFT’leri için zaten çekici olan merkezi olmayan anonim bir kuruluş olan ApeDAO’nun yerel tokeni ApeCoin’in başarmak istediği şey için çok büyük olması bekleniyor. Şu an itibariyle 9.90 dolardan işlem gören APE, düşük fiyatı ve çekici dolaşımdaki arzı nedeniyle iyi bir alım olarak görülüyor. Ayrıca, proje şimdiden 3 Milyar Dolarlık bir piyasa değerine ulaştı ve bu da yatırımcıların projeyle ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor.

Öte yandan, Shiba Inu, ilk olarak düşük fiyatlı token fiyatları ve ikinci olarak, meta veriye planlı girişi nedeniyle yatırımcılar için bir mıknatıs olmaya devam ediyor. Kurumsal ve bireysel yatırımcıların dikkatini hızla çeken metaverse ile, Shiberse’nin piyasaya sürülmesinin SHIB’nin fiyatı için bir dönüm noktası olması bekleniyor. Ayrıca, Shiba Inu oyunlarının ve Shiboshi NFT‘lerin piyasaya sürülmesinin, tüm Shiba Inu Ekosisteminin değerini artırması ve fiyatı desteklemesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir