Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.612
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.612
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Milyarder, Bu Altcoin’leri Konuştu ve “Param Kriptoda” Dedi!

Dallas Mavericks’in sahibi ve Polygon (MATIC) destekçisi Mark Cuban, yakın tarihteki podcast katılımında altcoin projelerine dair bak açısını ve portföyünün ayrıntılarını paylaştı. Blockchain teknolojisinin henüz internetin ilk yıllarında olduğunu düşünen Cuban, “bunu ilk fark eden ve yenilikçi olan genç nesil” için nelerin kapıda olduğuna da değiniyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Milyarder portföyünün %80‘ini kripto paralara ayırıyor

Perşembe günü bir podcast’te katılan Mark Cuban, Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) etrafındaki fiyat spekülasyonlarına odaklanmadığını ve bunu hisse senetlerine benzer bir “oyun adamlığı” ile karşılaştırdığını söyledi. Dallas Mavericks’in sahibi, piyasanın bazı temellerini açıkladı ve kripto paraları “merkezi olmayan ve güvenilmez” olarak nitelendirerek, token sahiplerinin her projenin yönünü belirlemek için “tipik olarak eşit oya” sahip olduğunu söyledi. Cuban, parasının büyük kısmının altcoin projelerinde olduğunu söylüyor:

Şu anda yaptığım yatırımlar geleneksel işlerde değil. Shark Tank dışında yaptığım yatırımların %80 kripto para birimleri içinde ve çevresinde.

Cuban, merkezi olmayan özerk bir organizasyonun veya DAO’nun kolonoskopi ve diğer gerekli tıbbi prosedürleri sağlamada nasıl çalışabileceğini teorileştirdi. Ayrıca, kripto ekonomisinden sonra modellenen – merkezi olmayan ve güvenilmez – birçok yeni işletmenin bankacılık, sigorta ve kitap endüstrisi dahil olmak üzere geleneksel kurumları bozacağını belirtti. Cuban, “kripto paralar için 1995’deyiz” diyerek endüstrinin internete benzer şekilde hala ilk günlerinde olduğuna atıfta bulundu:

Kripto paraları anlamak zor ve bu bir güçlük, ancak bundan on yıl sonra, bu uygulamalar – başarılı olanlar olacak – kendi ekonomisini yaratacak ve tıpkı internet günleri gibi, bunu ilk fark eden ve yenilikçi olan genç nesil.

Mark Cuban hangi altcoin projelerini tercih ediyor?

Shark Tank yıldızının kripto varlığı konusundaki duruşu son birkaç yılda önemli ölçüde değişti ve bir keresinde altın veya BTC yerine “muza sahip olmayı” tercih ettiğini söyledi. Milyarder yatırımcı o zamandan beri Polygon’u (MATIC) destekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir