Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.385
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.385
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Milyarder: Bu Altcoin Piyasasına Akacak Dev Kurumsal Sermaye Var!

Ünlü milyarder Kevin O’Leary, üç büyük zorluğun üstesinden gelindikten sonra değiştirilemez token (NFT) sektörüne girmek için milyarlarca dolar kurumsal sermayenin varlığından söz ediyor. Ünlü Shark Tank yatırımcısı Kevin O’Leary, mavi çipli yatırımcıların, son dönemde yıldızı parlayan bir altcoin sektörü olan değiştirilemez token (NFT) alanına girebilecek milyarlarca dolarla kenarda beklediğini söylüyor.

Bu altcoin sektörü dev yatırımlar alabilir

Ünlü milyarder, yeni bir videoda 556.000 abonesine NFT’lere aşırı derecede inandığını söylüyor, ancak gelişmekte olan bu kripto sektörle ilgili kurumların atılım yapmasını engelleyen üç önemli sorun olduğunu belirtiyor. Ünlü yatırımcı O’Leary’ye göre en büyük zorluk uyum sorunlarını içeriyor. Milyarder konu hakkında şöyle konuşuyor: NFT’lere gitmek isteyen milyarlarca ve milyarlarca dolarlık kurumsal sermayenin var olduğunu, ancak onlara bunu yapabilmek için henüz uyum altyapısının oluşturulamadığını söylüyor. Milyarder konu hakkında şöyle konuşuyor:

Örneğin, Cenevre’deki bir üniversite için emeklilik planında bir hisse senedi veya tahvil satın aldığınızda, uyum departmanında ne kadar koyduğunuz, kaldıraç kullanıp kullanmadığınızı hemen görebilirler, pozisyon sonunda raporlanır. Bu bilgileri, denetçiler istedikleri zaman görebilirler ve düzenleyiciler, bulunduğunuz coğrafyaya bağlı olarak her üç ayda bir, her ay veya her hafta veya her gün verdikleri bir rapora sahiptir. Kriptodaki hiçbir şeyde böyle bir şey yok. Bunu manuel olarak kendiniz yapmanız gerekir. Bu, düzenleyicileri çok tedirgin ediyor.

NFT’ler menkul kıymet mi?

Coinmühendisi.com olarak önceden de görüşlerine yer verdiğimiz iş adamı, başka bir zorluğun NFT’lerin menkul kıymet olarak sayılıp sayılmadığını ve dolayısıyla düzenlemelere tabi olup olmayacağını belirlemek olduğunu söylüyor. Milyarder, “Bir NFT ve akıllı sözleşme, mülkiyet devri ile ilişkili bir telif hakkına sahip olduğunda, sermaye dağıtıyor ve bu genellikle bir menkul kıymet olarak yorumlanıyor. Faiz ödeyen bir tahvilden veya temettü ödeyen bir hisse senedinden farkı yoktur. Ancak henüz bu konuda bir karara varmadık” dedi. O’Leary, NFT alanında devam eden dolandırıcılık miktarından da endişe duyduğunu ve cüzdan güvenlik iyileştirmelerinin kritik olduğu sonucuna vardığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir