Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.749
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.749
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Milyarder Altcoin Yatırımlarını Açıkladı: Çokça Bunlardan Aldım!

Milyarder girişimci Mark Cuban, iki altcoin projesine yatırım yaptığını söyledi. Shark Tank isimli yatırım şovunun bir üyesi olan Cuban, daha önce de kripto para yorumlarıyla gündeme gelmişti.

Mark Cuban, altcoin yatırımını açıkladı

Mark Cuban, Crypto Banter ile yaptığı yeni bir röportajda, güçlü kullanım durumları nedeniyle “çok” Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) sahibi olduğunu söylüyor. Bitcoin’in de harika olduğunu, ancak Ethereum ve Polygon’un fayda açısından daha iyi olduğunu düşündüğünü belirtti. Cuban, “Bitcoin harika bir değer deposu, ancak sahip olduğum Ethereum ve Polygon’un da faydasını görmeye başlayabilirsiniz,” ifadelerini kullandı. Cuban ayrıca, aşağıdakileri kaydetti:

Orada giderek daha fazla uygulamanın ortaya çıktığını görmeye başlıyorsunuz ve gas ücretleri açısından ETH 2.0 ile neler olduğunu göreceğiz. Bence Polygon harika bir iş çıkardı ve aynı şeyi yapmaya çalışan başka Blockchain’ler de var.

Cuban, “viral” uygulama arıyor

Milyarder ayrıca, ana akım tüketiciler için büyük bir hit olacak ilk kripto tabanlı uygulamanın arayışında olduğunu söylüyor. Ayrıca kripto paraları Instagram’e benzeterek “Başlangıçta anlaşılmayan Instagram’ı sonra herkes anladı. Viral oldu. Henüz ilk viral ana kripto tabanlı uygulamayı bulamadık. Ama bulacağız. Yatırımlar açısından aradığım şey bu,” ifadelerini kullandı.

Polygon Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. . Proje, birçok Blockchain’deki ölçeklenebilirlik sorunlarını çözerek kripto para birimlerinin toplu olarak benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır. Yazım sırasında yüzde 6.68’lik bir düşüş ile 1.60 dolardan el değiştiriyor.

Ethereum ise kendi kripto para birimi olan Ether’e sahip, merkezi olmayan bir açık kaynaklı Blockchain sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır. Piyasa değeri ile en büyük altcoin olan ETH, yazım sırasında 2.868 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir