Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.903
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.903
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Mike McGlone’dan Bitcoin (BTC) Yorumu Geldi

Bloomberg stratejisti Mike McGlone, Bitcoin topluluğunun iyimserliğinin sebeplerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Twitter üzerinden takipçilerine seslenen McGlone, üç grafik paylaştı: Bitcoin’in ortalama yıllık fiyatının dinamikleri, Bitcoin‘in likit endeksi ve Bitcoin fiyatının 260 günlük volatilitesi ile S&P endeksi için aynı gösterge arasındaki oran grafiği.

McGlone, Bitcoin’in hala gelişme aşamasında olmasına karşın benimsenmesinin artmaya devam ettiğini vurguladı. Ayrıca azalan arzın da Bitcoin beklentileri için pozitif bir faktör olduğunu ifade etti. McGlone’a göre varlık belirgin olgunlaşma belirtileri gösteriyor. Bu sebeple Bitcoin topluluğunda da olumlu bir hava hakim.

Bloomberg stratejisti 50.000 dolarlk destek seviyesi ve 100.000 dolarlık direnç seviyesin dikkatle izlenmesi gerektiğini söylüyor.

McGlone, Ethereum’un da orta vadeli konumu konusunda iyimser. Stratejist, ETH’nin olası artışını artan talebe, azalan arz miktarına ve Ethereum‘un finans segmentinin dijital dönüşümündeki rolüne bağlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir