Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.807
% 3.08
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.807
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Microstrategy CEO’su Sıkıntılara Dayanabileceklerini Söyledi

MicroStrategy’nin kasasında 129.218 Bitcoin var. Bitcoin’in fiyat düşüşünün bir sonucu olarak, şirketin Bitcoin rezervlerinin önemli bir bölümünü teminat olarak nakde çevirmesi veya rehin vermesi gerekebileceğine dair artan endişeler var.

Microstrategy’nin CEO’su Michael Saylor Salı günü yaptığı açıklamada, şirketin bir marj çağrısı almayı beklemediğini ve yeterli teminatları olduğunu söyledi. Ancak ertesi gün, şirketin yakında Bitcoin’ini tasfiye etmesi gerekebileceğine dair söylentiler dolaşmaya başladı.

Saylor, dün CNBC’nin “Squawk on the Street” programında marj sorununun yersiz olduğunu belirtti. MicroStrategy’nin Bitcoin’inin bir kısmını satabileceğini “açıkça yanlış” olarak değerlendirerek, söylentilerin doğru olmadığını ifade etti.

Saylor, 10 Mayıs’ta attığı bir tweet’te Microstrategy’nin “bu kredinin teminatı olarak” 410 milyon doları elinde tutması gerektiğini doğruladı. Mart ayında MicroStrategy, kripto bankası Silvergate Capital’den 205 milyon dolar borç aldı Gelirler ek bitcoin satın almak için kullanıldı.

HODL’a Devam

Microstrategy bir “Bitcoin Stratejisi” uyguladığında, oynaklığı öngördüğünü ve bilançosunu kargaşa dönemlerinde “durmaya” devam edebilecek şekilde tasarladığını belirtti. BTIG’deki dijital varlık analizi başkanı Mark Palmer’a göre, yazılım şirketinin Bitcoin varlıklarının hiçbirini tasfiye etmesi gerekmeyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir