Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.763
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.763
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

MicroStrategy CEO’su Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu

MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve CEO’su Michael Saylor, Fox News’deki söyleşisi sırasında son zamanlarda Bitcoin hakkındaki görüşlerinin değişip değişmediği hakkında konuştu. Saylor, BTC’nin nihai bir güvenli liman ve enflasyon riskinden korunma aracı olduğuna inanan ünlü bir Bitcoin boğasıdır.

Fox News sunucusu Tucker Carlson’ın sorularını yanıtlayan Saylor, pandeminin patlak verdiği 2020’den bu yana önde gelen dijital para biriminin yüzde 229 gibi şaşırtıcı bir büyüme gösterdiğini, ABD para arzının yüzde 36 arttığını paylaştı. Saylor, volatiliteyi yönetebilir durumdaysanız ve uzun vadeli bir bakış açısına sahipseniz Bitcoin’in güvenli bir liman olduğunu ifade ediyor.

“Daha fazla Bitcoin satın alıyoruz”

Şirketin mevcut stratejisi sorulduğunda Saylor, MicroStrategy’nin BTC’lerinin hiçbirini satmadığını, ancak ne zaman yedek nakit bulunsa daha fazla satın aldıklarını belirtti. Üstelik CEO, “sonsuza kadar tepeden satın almayı” planladıklarını da sözlerine ekledi.

5 Nisan itibariyle MicroStrategy 129.218 Bitcoin’e sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir