Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.694
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.694
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Michael Saylor, Şirketinin Bitcoin’den (BTC) Gelir Elde Etme Planlarını Açıkladı

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketin bilançosunda yer alan 122.478 Bitcoin’den gelir elde etmenin çeşitli yollarını ele aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

MicroStrategy yetkilileri, sanal olarak yapılan bir yatırımcı günü sırasında, şirketin muazzam miktardaki Bitcoin varlıklarından nasıl gelir elde edebileceğinin potansiyel yollarını özetledi.

Şirketin gerçekleştirdiği sunuma göre, şirket 10 Aralık itibariyle 122.478 Bitcoin’e sahip. Bu Bitcoin’ler, geçen yılın üçüncü çeyreğinden bu yana toplamda yaklaşık 3,7 milyar dolara satın alındı ve varlıkların şu anki değeri yaklaşık 5,8 milyar dolar değerinde.

Michael Saylor, Bitcoin’den gelir elde etmek için şirketin varlıkların bir kısmını “güvenilir bir karşı tarafa” ödünç verebileceğini söyledi. Şirket elindeki Bitcoin’lerinin bir kısmını büyük bir teknoloji şirketi veya bankayla bu tür bir ortaklığa sokabilir. Saylor “Bunu üzerine haciz koymak şeklinde düşünebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Şirket ayrıca uygun koşullar altında uzun vadeli borç yaratarak, Bitcoin üzerinden gelir elde etmeyi amaçlayabilir.

Saylor, MicrStrategy’nin Bitcoin için “bir tür ilginç uygulama” geliştirebileceğini belirtti.

Saylor yaptığı açıklamada, bahsetmiş olduğu potansiyel girişimlerin hiçbirisi için resmi adım atılmadığının da altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir