Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.838
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.838
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Miami’nin Popüler Gece Kulübü, 400.000 Dolara Bir Bored Ape NFT’si Satın Aldı

Yüksek profilli E11EVEN Miami gece kulübünün arkasındaki şirket olan E11EVEN Partners, 99 ETH karşılığında bir Bored Ape Yacht Club NFT’si satın aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, önde gelen NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) #11 nolu parçasını 396.000 dolara karşılık gelen 99 ETH karşılığında satın aldığını duyurdu. The Block’un aktardığı haberde E11EVEN Partners’ın sahibi Michael Simkins, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“İster inanın ister inanmayın, en sevdiğimiz Maymun sadece 11 numaralı olan oldu.”

NFT’yi satın alabilmek için Discord üzerinden sahibi ile iletişime geçen şirket, ilk başta satmakta tereddüt etseler de daha sonra karşılıklı bir anlaşmaya varabildiklerini söyledi.

Kripto Kabul Ediyor

Gece kulübü, bu yılın Nisan ayından bu yana kripto varlık kabul ediyor. Açıklamalarına göre, kripto kabul etmeye başlamalarından bu yana 4 milyon doların üzerinde kripto ödemesi gerçekleştirdi. E11EVEN ayrıca Ekim ayında emlak kolu E11EVEN Hotels and Residencies’ın lüks yüksek binalar ve konut işlemlerinde kripto varlıkları kabul edebilmek için kripto varlık alım satım platformu FTX ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir