Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.684
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.684
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Miami Sanat Haftası’nda, Snoop Dogg’un NFT’leri Sergilenecek

NFT sanat eserleri için öncü pazaryeri olan SuperRare’de, dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg ve NFT sanatçısı Coldie iş birliğiyle Decentral Eyes Dogg adlı NFT sanatı piyasaya sürülüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Her iki sanatçıya ait orijinal sanat eserlerinin ve Snoop Dogg’un yeni parçasının yer aldığı NFT, 29 Kasım – 3 Aralık tarihleri ​​arasında yalnızca SuperRare’de süreli müzayede yoluyla satışa sunulacak ve Miami Sanat Haftası boyunca SuperRare’in küratörlüğünde nftnow x Christie’s sergilerinde yer alacak.

“Bu NFT Eserin, Metaverse’deki Vizyonumun Bir Temsili Olmasını İstiyorum”

Snoop Dogg konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Geçen yıldan beri blok zincirinde bir koleksiyoncu, yaratıcı ve sanat iş birlikçisi oldum. Bu teknoloji, nasıl çalıştığımı yeniden düşünmem ve sanatımı dünyaya yaymam için bana ilham verdi. Coldie bir düşünce lideri ve yarattığı şeyin büyük bir hayranıyım, bu yüzden bana bu portre konseptini anlattığında hemen katıldım. Aslında, laboratuvara girip ona o kişisel dokunuşu vermem gerekiyordu. Çünkü sanatı sadece görmüyorsun, hissediyorsun ve duyuyorsun. Bu parçanın metaverse’deki vizyonumun bir temsili olarak öne çıkmasını istiyorum.”

“Snoop ile İş Birliği Yapma Fırsatı Benim İçin İnanılmaz Bir Deneyim”

Coldie, stereoskopik 3D sanatı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ulusal jürili sanat sergilerinde, dünyanın dört bir yanındaki kripto para etkinliklerinde ve Londra’daki Bonhams sergisinde yer alan ödüllü bir karma medya sanatçısıdır. Coldie ise şöyle konuştu;

“Snoop ile iş birliği yapma fırsatı inanılmaz bir deneyim oldu. Yaratıcı zihinlerimizi eğlenceli ve deneysel şekilde bir araya getirmek, sanat yapma pratiğimde aradığım tüm her şeye sahibiz.”

Snoop Dogg ve Coldie’nin Decental Eyes Dogg isimli NFT eseri 29 Kasım’da SuperRare’de ilk çıkışını yapacak. NFT eser, Miami Sanat Haftası boyunca The Monolith’te Flager Sokak Sanatı Festivali’nde ve nftnow x Christie’s’de sergilenecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir