Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.880
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.880
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Miami-Dade, FTX Arena İsmini Kaldırıyor

Miami-Dade

Miami-Dade County, 11 Ocak’ta Delaware’deki Birleşik Devletler iflas yargıcının verdiği hakkın ardından FTX’in reklam markasını NBA’in Miami Heat arenasından kaldırmaya başlayacak.

Bölge yetkilileri 2021 yılında Miami Heat’in arenasının isim hakkının 2040 yılına kadar FTX Arena olarak değiştirilmesi için kripto borsasıyla 135 milyon dolarlık bir anlaşma yapmıştı. Bazı girişler, arenanın çatısı, basketbol sahası, güvenlik polo tişörtleri ve çalışanların tesise erişmek için kullandıkları kartların çoğu FTX logolarıyla markalanmıştı.

FTX’in iflas başvurusunun ardından Miami-Dade yetkilileri 22 Kasım’da isim hakkı anlaşmasının feshedilmesi için başvuruda bulundu. Bu anlaşmanın bir parçası olarak Heat, Haziran 2021’den itibaren yıllık 2 milyon dolar alacaktı. 5,5 milyon dolar olması gereken son ödemenin son tarihi 1 Ocak’tı.

Spor sponsorluğu anlaşmaları FTX’in önemli pazarlama stratejilerinden biriydi. Bu ortaklıklar arasında Mercedes destekli Formula 1 uluslararası yarış takımıyla yapılan bir anlaşma, Berkeley, Kaliforniya’daki Cal Memorial Stadyumunun isim hakları ve NFL oyun kurucusu Tom Brady’nin ciroları yer alıyordu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir